torstai 20. kesäkuuta 2013

Piiun sukat valmiit viimein :) ... ja muitakin kästöitä.


Monikohan enää muistaa taannoin suorittamaani arvontaa "40355 Kuka sinä olet?" postauksesta.
No, joka tapauksessa lupasin tehdä villasukat voittajalle ja Piiu oli onnekas tällä kerralla. Nyt sukat ovat olleet jo hetken valmiina, ja toivottavasti pian pääsevät tulevalle omistajalleen. Mitään toiveita ei ollut, joten sain käyttää omaa luovuuttani ja tuollaiset niistä sitten tulivat. Toivottavasti miellyttävät! :) 

Täytyy tehdä taas joku kerta lähempää tarkastelua noihin tilastoihin. 52817 käyntiä juuri nyt. 
Taas on muutama herkullinen tänne eksynyt sananen päässyt kirjoihin tallentumaan... ;)  


Laitetaas nyt kuva tästä nalletaulustakin, jonka viimein - vuosien raadannan jälkeen - sain valmiiksi, kehyksineen kaikkineen. Tai siis, ainoastaan lopullinen paikka on vielä hakusessa työlle! :)


Ja ettei tulevaisuudessakaan tarvitsisi miettiä ettei ole mitään tekemistä, niin kirjaillaan nyt eka nämä talitintit valmiiksi ja jatketaan sitten ehkä virkkaushommilla tai kenties krassinkukkasten pistelyllä. Tai ehkä villasukat kuitenkin jossain vaiheessa, tai ainakin parit... ;D Ja ne ompeluhommatkin ovat mielessä... Ihanaa, ettei ideat ainakaan lopu kesken! Käsityöt - yksi elämäni suola!

2 kommenttia:

  1. Juuri eilen vaatehuonetta inventoidessani löysin paperipussillisen keskeneräisiä käsitöitä. Auts. Olisi ugly doll -pehmolelua, tyynyä, paitaa... Mullakin on ideoita vaikka muille jakaa, mutta toteutus jää usein puolitiehen. Viime viikolla sain sentään ommeltua loppuun olkkarin uuden tyynyt, joka oli ollut käytössä vasta kuukauden :O. Hups.

    VastaaPoista
  2. Hahah! Noista keskeneräiseksi jääneistä töistä tulikin mieleeni, että Mäntyharjun kirjastossa on tällä hetkellä näyttely keskeneräisiksi jääneistä käsitöistä tarinoineen. Voi, että! Välillä nauroin ääneen siellä! (häpeissäni!) :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)