torstai 20. kesäkuuta 2013

Lukupiiriä ja kotipsykologiaa...


Rannalta löytyi tänään pehmoinen untuvalla varustettu linnunsulka... 

Mulla on ollut nyt kaksi virkistysiltaa peräkkäin. Milloin lie viimeksi? Hmm...
Eilen sain osallistua ensimmäistä kertaa kokoontuneeseen lukupiiriin, joka oli ihan tosi upea juttu!
Olimme kaikki lukeneet Ulla-Lena Lundberg: Jää. 
Pidin kirjasta kovasti, vaikka jouduinkin ahmimaan kirjan 365 sivua melko napakkaan aikatauluun. Eli kolmeen päivään lasten kanssa touhutessa, eli siis päiväunilla, yöunilla, rantaleikeissä vähän leikkipuistossakin. Kirja tuli tosi "iholle". Pariskunnan ikä, pienet lapset, kuolema, surun käsittely, henkilöhahmot, koettelivat hyvin henkilökohtaisesti ja samaistuin moneenkin hetkeen.. Luonnon läsnäoloon, pienten lasten tunteisiin, työn paljouteen suhteessa rajallisiin vuorokauden tunteihin. Kahden hyvin erilaisen temperamentin omaavien puolisoiden rakkauteen... jne. 

Meitä oli tällä kerralla kuusi naista purkamassa kirjan aikaansaamia tuntoja. :) Mielenkiintoisia juttuja nousi porukassa esille! Täytyy sanoa, että oli todella viihdyttävät ja antoisat tunnit, mitä kirjaa ruotiessa koimme. Henkilökohtaisesti sain iloisen illan ja uusia tuttavia, joiden kanssa jatkamme kuukauden päästä Miika Nousiaisen Metsäjätin merkeissä... ;) (Kirjaa kohtaan mulla ei ole kovin kummoiset odotukset. Minä olen niitä harvoja, jonka vadelmavenepakolainen ei edennyt ensimmäisen sadan sivun jälkeen. Ruotsalaisuus saati kouvolalaisuus eivät meikäläisen nauruhermoja revitelleet... Ei siis yhden yhtä naurahdusta saaneet aikaan, joten kirja jäi kesken... Mutta katsotaan! Aihepiiriltään metsäinen kirja ainakin tuntuu kiinnostavalta! :) )


Tupasvillat... ♥ Nämä ovat niin käsittämättömän ihania!

Toinen virkistymisilta oli tänään. :) Kävin ystäväni kanssa parantamassa maailmaa Mikkelissä, herkullisen ruuan merkeissä. Täytyy sanoa, että kyllä tuli niin tarpeeseen ja sydän keventyi parin tunnin pulinoilla kummasti. Ja mitä ihmettä! Ensi viikolla sama toistuu uudelleen! :O :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)