keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Yhtenä keskiviikkona

Tänään kävimme pikkuisten kanssa hammaslääkärissä. Mimosa osasi hienosti vastailla kysymyksiin ja tehdä kysymyksiä myös lisää.. Hampaiden tutkiminen hoitotuolillakin onnistui tummat lasit päässä ja kariesbakteerinäytekin tuli otetuksi. 20 hienoa maitohammasta löytyi, niin kuin kuuluukin. Reipas Mimmi ♥ Kyselin samalla milloin Aatoksen ensimmäinen hammastarkastus olisi kun poika jo 1v9kk. Hoitaja tarkasti koneelta että olimme viime elokuussa käyneet kuten kuuluukin. Ahaa! No, hyvä että tuli tarkastettua!

Sain viimein soitetuksi esimiehelleni, että aion synnyttää vielä kerran, ennen kuin astun takaisin sorvin ääreen. Onneksi puhelu otettiin vastaan mukavasti ja onnitteluitakin tuli. Ei varmasti joka työnantaja olisi kiitellyt, kolmas kerta kuitenkin jo peräkkäin samaan putkeen.. Lähes samantien kun kehuin viihtyväni oikein hyvin näiden ihanien lasten kanssa kotona, jouduin jo sähisemään, kun DVD laite ei jostain syystä suostunutkaan sanomaan sanaakaan, vaikka levy pyöri ja Mimmi-lehmä näkyi normaalisti, että nyt katsotte teeveestä sitä mitä tulee (joku puutarhaohjelma jossa oli eläimiä, englanniksi) että äiti saa tehtyä ruuan valmiiksi. 

Päiväunilla minäkin nukuin noin tunnin verran. Onneksi lapsilla riitti unta vielä toiseksi tunniksikin. 

Päikkärien jälkeen kävimme hakemassa Tokmannilta muutaman pelakuun lisää. Kotona löysin Mimosan hiuksista purukumia, joka oli leikattava pois saksilla... Ehkä ne ksylitolipastillit olisivat sittenkin kätevämmät? Istutimme vielä pelakuut ja siniset pikkukukat kukkapenkkiin, ennen kuin sade alkoi piiskaamaan enemmän. Lapset hyppivät myös hetken trampalla.

Ruuaksi oli vielä lounaalta jäänyttä lasagnea lapsille. Itselleni oli kattilassa vielä kasvissosekeittoa... Tämän kertainen satsi oli liian perunainen. Täytyy jatkossa varoa. Porkkanaisempi parempi. Tai sitten kesäkurpitsaa vaihtelun vuoksi. Pyykkiäkin pestiin pari koneellista ja vaihdettiin lakanat. Pikkukakkosen jälkeen ajattelin suunnata hetkeksi iskän luokse. Juho oli mennyt kalaan kaverinsa kanssa. Joten koko päivä yksin lasten kanssa ei houkutellut. Iskän luona tein muutaman kerroksen mattoa virkkaamalla. Lapset herkuttelivat pullalla ja kekseillä, katselivat rölli-videota ja touhusivat nukkejen kanssa leikkejään. Myös jumppasivat papan kanssa. Kotona tuntui, että nyt alkaa väsyttää. Vaipat oli loppu ja pyysin Juhoa tuomaan niitä lisää. Aatos halusi housut ja vaipan pois. Ajattelin, että ilmakylpy olisi varmasti hyväksi. No, enkös kohta jo haista kuinka köntsä on väännetty keittiön pöydän alle. Siinä vaiheessa täytyy jo soittaa puolisolle astetta napakkaampi puhelu, kuinka voisi olla jo ruodussa mukana... Toki ennen sitä shaisset on siivottu jo peppu pesty.

Kun puoliso viimein kotiutuu, ilmoitan oman ajan tarpeestani ja painelen suihkuun. Onneksi sitä omaa aikaa alkoi löytymään klo 21:15 jälkeen. Johan sitä rapiat 13 tunnin työpäivä tulikin vetäistyä.

2 kommenttia:

 1. Lähtee kun purkka tukasta. Sama homma oli täälläkin eilen. Nyt on lovi letissä. :/

  Ihania kesäpäiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mimosalla on sellainen röllitukka jo, ettei pienet lovet näy missään... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)