torstai 19. kesäkuuta 2014

Sadantuhannen edestä kiitoksia ;)


Hirvet viime sunnuntai-iltana maalta kotiutuessa. 

Mielessä pyörii monet asiat ja oikeastaan olisi paljon postattavaa, mutta sit toisaalta taas ei. :D Hahah!
Mulla on odottelemassa yksi käsityöpostaus, mutta se odottelee vielä yhtä valmistuvaa ristipistotyötä, jospa sen kuitenkin lähiaikoina saisi valmiiksi, ainakin intoa on ollut nyt pistellä ahkerasti. :)

Sitten yksi "suuri" tapahtuma oli tässä jokunen aika sitten. 
100000 sivukäyntiä pyörähti täyteen!
Ohhoh! Se on paljon se! :)
Tällä hetkellä vierailuja on jo 101501!
Kiitos jokaiselle kävijälle! :)

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen 2.11.2011, eli reilu 2,5 vuotta sitten, vailla suurempia odotuksia tai tavoitteita. Ensimmäisessä postauksessani kirjoitan näin:

"Ajattelin kirjoitella blogiini kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kahvihetkistä, lapsista, reissuista, käsitöistä, kissoista, kirjoista, askarteluista, arjen hetkistä, niistä mun elämän suurista ja pienistä elämän iloista. Kai tämä palvelee parhaiten itseäni, päiväkirjatyyppisenä blogina."

Ja sitähän tämä aika pitkälti on ollut. Lisäksi näihin 2,5 vuoteen mahtuu myös harmittavan paljon surullisia rakkaitten ihmisten ja lemmikkien poismenoja. Välillä kirjoitukset ovat vain hipaisuja arjestamme, välillä sitten taas suorasukaisempaa tekstiä. Vailla sen suurempaa tavoitetta, muistoja kuitenkin tästä kotiäidin ja pikkulapsivuosien täysistä päivistä.

Olisi kiva tehdä jonkunlainen arvonta tähän väliin, mut just nyt täytyy myöntää, että jossain vaiheessa lupaamiani sukkia, ei tällä hetkellä ole inspiraatiota aloittaa. Kesä ei ole sukkien kutomista varten. (Näillä säillä tosin kesän voisi kuuluttaa olevan villasukkien pitämistä varten...) Mutta ideoita otetaan toki vastaan, jos sellaisia tulee tähän arvontaa liittyen. Toki mitä tahansa kommenttia luen mielelläni! Joka kerta oranssin kommentin odottaessa tarkastusta, olen iloinen. :)

Mutta nyt on aika lopettaa jaarittelut ja lähteä nukkumaan. Huomenna on juhannusaatto.. Ja mulla pyörii juhannusstressin sijaan mielessä vaan vaunut! Niin näppäriä sisarusrattaita/vaunuja en ole aikaisemmin tiennyt edes olevan. Ihanat väri kruunaa kaiken. Vai oliko se kuitenkin näiden vaunujen suolainen hinta...? Jostain tässä olisi kuitenkin alettava kaivaa roposia esiin jos ne meinaa hankkia... Kyl tää naisen elämä on välillä hankalaa.. ;)

6 kommenttia:

 1. Oi, onnea sadastatuhannesta! Ja sitäkin enemmän: rentouttavaa juhannusta koko teidän porukalle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Juhannustouhuja pitäis alkaa kohta touhuamaan, mm. mansikkakakkua ja röpörieskaa puuhailemaan.. Tästä se lähtee! :) Oikein kivaa juhannusta myös teidän perheelle!

   Poista
 2. Ihana lämminhenkinen blogi sulla, alankin seurailemaan! Liityhän säkin mun lukijaksi jja ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa että löysit tänne! Täytyy käydä tutustumassa sunkin blogiin :)

   Poista
 3. Onnea sadastatuhannesta ja hyvää juhannusta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja mukavaa juhannusta myös sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)