torstai 3. toukokuuta 2012

Aurinkoisia aamuja?

Pesukone laulaa. Mimosa nukkuu. Kupissa kahvia ja tassilla sokeroitu munkki. Mun hetki! :)

Tähän asti raskaus on edennyt lähes huomaamatta, onhan huomenna jo 28+0, mutta nyt on alaselkä kipeytynyt. Tietäähän sen kun Mimosaa joutuu niin paljon vielä kantelemaan paikasta toiseen, enemmän ja vähemmän ergonomisissa asennoissa. No, tätä jatkuu sitten varmaankin seuraavat 12 viikkoa. (Toivottavasti ei.) Huomenna on neuvolalääkäri ja siellä toivottavasti ihan peruskuviot ja sitten kotiin. Ja kas, viikonloppukin jo sopivasti. Huomenna Juhokin käy Tampereella pyörähtämässä gradunsa kanssa. (On se reipas!) Viikonloppuna meille tulee kissanpentujen tulevia omistajiakin käymään. Ja toivottavasti asuntoammekin esitellään. (Eli siivotaan.)

Eilen kävin seurakunnan järjestämässä äitien saunaillassa. Meitä oli 7 naista ja 2 seurakunnan työntekijää. Oli mukavaa saunoa ja syödä hyvin salaatteja, makkaraa ym. Toinenkin raskaanaoleva oli mukana, hänellä kuukauden päästä laskettu aika sekä kaksoset masussa, joten hetken aikaa tunsin itseni jopa pieneksi tämän oman masuseni kanssa. Vappupäivänä taas tunsin itseni ihan valaaksi kun veljeni vaimon synttäreillä oli toinen nainen jolla oli laskettu aika 2 viikon päästä meistä. Mä en edes huomannut hänen olevan raskaana! Allekirjoittaneesta se ei taas olisi mitenkään voinut jäädä huomaamatta!!! (Toki asuvalintakin oli masua myötäileva, mutta silti! Oli mulla minkälainen kaapu tahansa, raskaus ei olisi jäänyt epäselväksi kenellekään!) No, niin meitä on moneen malliin. Elän kuintenkin edelleen toivossa että saavutetut kilot karisevat ropisemalla vauvan synnyttyä!

Juho antoi mulle täksi päiväksi yhden homman. Tilata meille vedenkeitin (sekä ehkä se imuri?). Me ollaan eletty nyt muutama viikko ilman vedenkeitintä (edellinen tuli käytettyä loppuun... Niin että se viimeisimpänä kertana päästi kiehuvat vedet kerrasta alleen... No kestihän se Philips sen 11 vuotta.) ja kyllä on huomannut miten kätevä vedenkeitin toimiessaan on. Veden keittäminen liedellä tuntuu kestävän ikuisuuden??? Joten meille muuttaa tämmöinen Kenwood kMix (79,90€). Olisihan noita ollut halvempiakin, mutta oletan tulevankin vedenkeittimen olevan meillä vuosia käytössä, joten hinta jakautuu mukavasti tuleville vuosille. Ja koska käyttöikäkin toivottavasti pitkä, en halunnut ihan perus valkoista ja tylsän näköistä laitetta vaan tämän ihanan herkkukeltaisen :) (Kuva Hobby Hallin sivuilta otettu.) Imuri tullaan tilaamaan vähän myöhemmin..
Mutta nyt täytyy lähteä kohti Ristiinaa yhden työkaverin kahvituksille! (Jää eläkkeelle!)2 kommenttia:

  1. Hah ;)! Itsellä oli myös vuosi sitten tähän aikaan sellainen maha, että takaapäin katsottuna olin kuin kuka tahansa ei-raskaana oleva kaduntallaaja, mutta sivulta ja edestä ei mahaa TODELLAKAAN voinut olla huomaamatta :O.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Täällä on kyllä takapuoli leventynyt ja vähintään vaappuva kävelytyyli paljastaa tilan..!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)