maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivä, masukuva ja muitakin "tärkeitä" huomioita!

Raatin mummolassa pikkukäenrieskat keltaisena mattona omenapuun alla.

Äitienpäivä tuli ja meni! Ihanan rennosti sanoisin! Meillä oli viikonloppuna mummolassa perikunnan talkoot ja sunnuntaina kävimme suht samalla porukalla vielä kaikki Äitienpäivää juhlimassa siellä. Ihanaa kun ei tarvinnut olla hienona ja ilman suurempia aikatauluja päivä kului! Aamulla mulle laulettiin ja sain kukat ja kortin :) Tänään kuulemma saapuu joku äitienpäivälahja mulle, mutta epäilenpä että sen lahjan saaminen menee huomiselle, sillä Juho on iltaan asti tänään töissä. Jännittävää! 

Tytöt kehittelivät hyvin aidon näköiset ravikärryt vanhoista maitokärryistä aisoineen kaikkineen ja "ajoivat" pitkin mummolan tietä ties miten pitkään! :D Tietenkin "hevonen" aina vaihtui kun yksi ravilenkki oli ajettu! 

Me käytiin kävelemässä mummolanraiteilla ja pieni reippailija vihdoin loppumatkasta nukahti! 

Mimosan mammakin kerkesi käymään Äitienpäivää viettämässä maalla!

Tässä mun masusta kuva rv 29+0. Enää 11 viikkoa laskettuun aikaan! Että aika juoksee!

*     *     *

Ja sitten kolme asiaa jotka olen oppinut lähiaikoina.

1. Sappisaippua irroittaa mustikan täydellisesti vaatteesta, ainakin jos lähtee heti sotkemisen jälkeen nyrkkipyykille! (Marttaliiton sivuilla luvataan sappisaippuan tepsivän myös porkkanaan, banaaniin, mustekynään, vereen, lehtivihreään, ruohoon, ja muihinkin marjoihin, sekä hikitahroihin...)

2. Velour-kangasta täytyy huoltaa. Kuivausrumpu on kuulemma erittäin hyvä ko. kankaan pehmeänä pysymiselle, mutta myös pesun jälkeen vaateharjalla kankaan "suoriminen" auttaa kangasta pysymään pehmeänä. Toiset huoltavat velouria myös huuhteluainetta käyttämällä. (Mä en jotenkin huuhteluainetta osaa/viitsi käyttää.. ajattelen peseväni ekologisemmin kun jätän huuhteluaineen pois!)

3. Pallokangasta kutsutaan "polka dot" -kuosiksi. Kyllä se oli elettävä 32 vuotiaaksi että tämänkin ensimmäisen kerran elämässään kuuli. 


2 kommenttia:

  1. Eheh... minäkin oon luullut, että toi "polka dot" tarkottaa jotain tiettya mallia... hyvä tietää, minäkin opin nääs jotain uutta taas ;) (Ja helpottaakin huutonetissä bongailua...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Miten mulla on jäänyt tähän kommentoimatta? Höh! kiva etten ollut ainut epätietoinen! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)