keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Rauhallista pakkailua, kirppistelyä ja kerhoretkiä! Niin ja ne ensiaskeleet!!!

Tänään sain vihdoin käytyä edelliset kirpputorikamat läpi ja seulottua niistä kierrätyskeskukseen lähtevät vaatteet, syksyn kirpparipöydälle menevät sekä kesäkuun kirpparille päätyvät. Hyvä hyvä! Täytyisi vielä kirjoittaa nuo vaatteet mun kirppisvihkoon ylös sekä hinnoitella "vähän" vielä noita lasten vaatteita, muutamia kirjoja, ym. Sain vielä vietyä kierrätyskeskukselle tuon vaatepussin ja.. Hmm. löysin sieltä jotakin ihanaa. Hinta tosin ei ole "kierrätyskeskuskelpoinen", ei ollenkaan. Mutta täytyy nyt miettiä. Kerron sitten jos päädyn sinne lähiaikoina ostoksille! (Ettei vaan kukaan käy mun aarteita viemässä ;))

Lisäksi otin itseäni niskasta kiinni ja pakkasin liinavaatekaapin sisällön kolmeen muuttolaatikkoon. Johan tässä taas tälle päivälle riittävästi. Huomenna taas jatketaan. (Myönnän, mulla on onneton tahti mutta kyllä tässä keretään...)

Mun täytyy esitellä teille meidän nykyistä kirpputorimuotia. :) Oma mekkoni 4e, Mimosan housut (Duns) 0,20e, Marimekon body 1e. Nämä paikalliselta kirpparilta. Hattu "fb-riistokirpparilta" 10,50e.  
Tämä kuva on eiliseltä, ystäväni syntymäpäiviltä Veljesniemestä, jossa vietimme rennon illan kahvitellen ja osa porukkaa saunoen ja jopa uiden. Nyt nää kesäisen lämpimät päivät tuntuvat ihanilta! 
Tänään meillä oli perhekerhon retkipäivä kirjastoon ja samalla kevään viimeinen kerho. Mukavaa oli! Saimme kahvia ja herkkuja, kuulimme satuja ja luimme lehtiä ja muutenkin kaikki kirjaston palvelut olivat käytössämme. Jatkamme sitten syksyllä uudelleen kerhoilua, toivottavasti on taas mukava porukka niin kuin tänä vuonna on ollut! :)

Kerronpahan vielä että Mimosa on käynyt nyt reilun kaksi viikkoa nukkumaan ilman tissiä, silittelemällä ja nukahtanut noin vartissa. Ihanaa! Viime yönä neiti ei sitten kaivannut tissiä koko yönä... Reilu 11,5kk imetystä taisi olla tälle vauvalle riittävästi! Niin ja hei! Olenko mä muistanut kertoa että lauantaina tuli ne kuuluisat ensiaskeleetkin!! 3 kpl ja äidin syliin isin luota! Mun vauvahan kasvaa ihan silmissä taaperoksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)