perjantai 18. toukokuuta 2012

Helatorstain ihana kamala kuumuus! :)

Eilen oli Helatorstai ja tiedättekö, mulla oli KUUMA! Siis ihan järkyttävä tuskainen kuumuus. Mittari näytti 25,5 astetta varjossa ja iltapäivästä oli pistettävä kesämekko päälle ja kaikki räppänät tietysti kodista auki! Ai, että tästä on tulossa pitkä kesä, vannon! :D Raskausviikkoja pärähti tänään täyteen 30+0. Ja luulempa että vielä olisi semmoinen lähemmäs 11 raskausviikkoa vielä edessäpäin... Täytyy nauttia ;) Niin ja ne yhdet mustat ballerinat jotka ostin jo hyvissä ajoin kesää silmällä pitäen, eivät todellakaan mahdu enää näihin meikäläisen jalkoihin! Ei siis puhettakaan! Onneksi niissä varvassandaaleissa on enemmän turpoamisen varaa... Tosin täytyy niillä liikkua säntillisiä matkoja ettei viime vuotinen jalkojenkipeystila uusi. Tein itselleni siitä googlediagnoosinkin, plantaarifaskiitti. Kiputila alkoi sen jälkeen kun olin joutunut supistelujen takia sohvalepoon vajaaksi kolmeksi viikoksi. Sen jälkeen tietysti kunto oli mennyt täysin alas... Pikku hiljaa huomasin että kantapäät ovat aamuisin kuin tulessa kun niillä alkoi kävelemään. Päivän mittaan vertyivät kyllä. Tila paheni kun viimein sain synnytettyä ja aloin tosissani lenkkeillä vaunujen kanssa (ja niillä huonoilla varvasläpyköillä!), pian huomasin että oli särkylääkettä otettava toisinaan ja hetkeksi oli rauhoitettava vaunulenkkejäkin. Neuvolasta ei osattu sanoa vaivaani mitään joten onneksi löysin googlella tietoa... Eli lepoa, lepoa ja tukevat kengät. Niillä ohjeilla se sitten monen kuukauden kuluttua helpotti.. Siis oikeesti kesti varmasti ainakin 5 kuukautta tuo aamuinen kantapäiden kiputila! Nyt todellakin aion välttää tuon ikävän vaivan!

*     *     *

Eilen oli kiva vapaapäivä. (Kuumuudesta huolimatta, vai jopa siitä johtuen?) Juho kävi aamusta tekemässä graduansa ja me tytöt käytiin torilla jätskillä! Matkalla huomattiin myös mustikanvarvuissa olevan jo isot kukat! Toivottavasti tänäkin vuonna tulee paljon mustikoita. Niitä oli viime vuonna kiva kerätä!

Myöhemmin Iisa lähti kaverinsa luokse leikkimään ja Juho tuli kotiin ja lähti melkein samantien koivuhalkosavottaan tulevan kotimme pihaan.  Sen jälkeen minä pääsin hyvin ansaittuun jalkahoitoon naapuriin (Kiitos Mirka!)!! Olipa ihanaa, rentoutti todellakin ja jalat tuntuivat niin kevyiltä käsittelyn jälkeen! Nyt ei tarvitse jalkojaan hävetä, kestävät kyllä katseen, (niin mikäli turvotusta ei lasketa ;))  Suosittelen kyllä jokaiselle jalkahoitoa kesän alkamisen kunniaksi! :) Tästä pitää tehdä itsellekin kiva tapa! 


Myöhemmin kävin hakemassa Iisan kaverinsa luota ja pääsin ihastelemaan samalla reissulla heille juuri tänään kotiutuneita kanoja <3 voi! Mäkin haluaisin joskus kanoja, jos vaan siellä maalla joskus vaan asutaan (ja niitä lampaita ja Iisa haluaa sen ponin ja...)


Illalla vielä grillattiin terassilla. Juhon velikin saapui meidän seuraksi. Ja ihanaa oli että molemmat tytöt olivat jo puolen yhdeksän aikaan nukkumassa! :) (Tämä tavaksi!) Me pohdittiin Juhon kanssa vielä muuttokuvioita. Ehkä tänään viedään jo ensimmäiset tavarat varastoon. (Aloitamme ulkovarastosta sekä verkkokellarista tavaroiden viennin!) Juho kävi tänään hakemassa meille muuttolaatikoitakin kaupoista ja joitain muovisiakin löytyi! Hyvä homma!

Laitetaan vielä kuva tästä mun ihanasta äitienpäivälahjasta tänne loppuun <3

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)