perjantai 4. toukokuuta 2012

Kierroksia, kierroksia!

Ihan sellainen tunne että kävis vähän ylikierroksilla!?! Mä olen nyt illalla laittanut vaatteita myyntiin fb-kirppiksille, ottanut pennuista kuvia, soitellut puheluita, katsonut pentujen rekisteröintiasioita ja painotaulukoita, päivittänyt kissablogiani, maksanut yhden uikkarin, syönyt iltapalan ja pessyt meikit, hätistellyt ikkunan takana ihmelleen kissan muualle (Ruusa ja Nasu kävivät ihan kuumina täällä sisällä!) ja koko ajan on sellainen olo että jotakin vielä pitäis tehdä? No, antaa kissoille vielä iltaruoka ja pestä hampaat. Ja pistää pyykit kuivumaan ja ja ja. Sammuttaa tämä kone!!

Päivään on mahtunut ultrakäyntiä! Meidän pikkuinen painoi 1167g (toki arvio, mutta kuitenkin) ja kaikki oli masussa hyvin. Pääkin tällä hetkellä vauvalla alaspäin! :) Ja sitten käytiin vaunuilla kirpparilla Iisan päästyä koulusta ja sitten huristeltiin torille jätskille! :) (Selkään särkee taas!) Syötiin ABC:llä ja sen jälkeen Juho lähti Mimosan kanssa reippailemaan vaunulenkille. Iisa meni isälleen illaksi. Yöllä valvoin jonkin aikaa. Jotenkin ei vaan nukuttanut ja keräsin sitten muutamia ylimääräisiä koruja kirppikselle myyntiin. Hinnoittelin ne ja kirjasin ylös kansiooni. Päivällä, kun Mimosa nukkui, etsin vielä muutamia pikkuvaatteita kirpparipöytään. Kirpparilla katsoin laput läpi ja on sieltä nyt muutama kymppi tulossa ylimääräistä. Ajattelin että vielä kolmannenkin viikon olisi pöytä voinut olla, mutta se olikin jo harmikseni varattu jollekin muulle! No, täytyy varata pöytä kesällä uudelleen. (Ja tietysti sama numero, 19! Mä todellakin aion käyttää samat laput uudelleen, siinä säästää niin paljon aikaa ja vaivaa! :) )

Hyvää ja rauhallista yötä! (Toivottavasti itsellänikin on sellainen..)

4 kommenttia:

  1. Kiva että joku käy ylikierroksilla =) Täällä olis vaikka mitä tekemistä huomisia synttäreitä varten, mutta flunssa vie voimat =( Taidan tyytyä piilottelemaan nyssäköitä kaappeihin ynnä muuta hätäratkaisua (on sitä joskus jopa tiskitkin viskattu parvekkeelle piiloon! :D)

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista sulle, toivottavasti synttärit ja tuparit sujuvat mukavasti! :)

    VastaaPoista
  3. Tuli melkein hiki jo lukiessakin.;) -L

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)