torstai 24. toukokuuta 2012

Muuttojuttuja ja kuvia keväisistä hetkistä!

Meillä eletään muutonalusaikaa. Tänään pakkasin keittiönkaapeista ei nyt niin jokapäiväisessä käytössä olevia kippoja ja kuppeja ym laatikoihin. Sen jälkeen selkä olikin se tuntuinen että jatketaan huomenna, kiitos. Sitten meidän taloyhtiössä alkoi tänään oikeasti tuo kattoremontti. Me oltiin sovittu että asuntomme uusi omistaja purkaa terassin ja katoksen pois remontin tieltä, mutta me nyt kuitenkin jouduttiin se purkamaan. Aamulla meillä oli vielä kaikki niin kuin ennenkin, illalla lähes koko helahoito oli  ohitse. Huh! Olipa mulla reippaita miehiä illan touhuamassa, oma ja isäni. Päivällä kun kuulin että terassi on nyt saatava pois tai laskua tulee perään (jos siis remppamiehet sen purkaa), niin iski jo pienoista stressiä... Mutta onneksi se iltaa kohden sitten helpottui! Päivällä meillä kävi eräs ystäväinen kahden poikansa kanssa meidän kissanpentuja ihastelemassa, se oli oikein kivaa! Mimosa oli ihan innoissaan poikien seurasta ;)

Latasin tänään kännykästä kuvat tälle uudelle, ihanalle, koneelleni. Ajattelin laittaa sieltä nyt muutaman tähän blogiin muistuttamaan näistä ihanista, lämpöisistä päivistä joita toukokuussa on nyt riittänyt!

Tässä Mimosa oman kirsikkapuun vieressä!
(Kirsikkapuu kaivetaan mukaan seuraavaan kotiinkin, sillä Mimosa sai sen kastelahjaksi!)

Meidän naapurissa on leikkipuisto, jossa on kiva käydä välillä keinumassa!

Tässä on meidän tulevan kodin lähikoivikko :)

Maiskuteltiin Mimosan kanssa yhtenä päivänä vesimeloni (Mimosalla sitä suupielissä), nami nami!

Niin ja laiturillakin ollaan keretty jo paistattelemaan päivää!

<3

Tässä tämän iltainen urakka! Valokate näyttää hervottoman isolta (4mx4m) maassa vaikka tuossa paikallaan se oli ihan tosi hyvän kokoinen!

Mimosan kirsikkapuu kukassa tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)