torstai 10. toukokuuta 2012

Pihamuistoja, kirppissuunnitelmia sekä viikonlopunvietto!

Katselen takapihalle. Kuinka siellä helmililjat kukkivat, ja muitakin pikkukukkia on noussut ruohon seasta. Pihan perällä näkyy hieman mutkitteleva kiviaita jonka sinne ihan itse pari vuotta sitten kasasin.. Omenapuussakin on jo silmuja, samoin kirsikkapuussa... Järvi näkyy kirkkaana. Sireenikään ei suuttunut viime syksyn myöhäisestä leikkauksesta vaan näyttää oikein virkeältä. Se on pian hyvästit. Uusi, tuntematon piha odottaa. Osaankohan tällä kertaa elää tuijien ja muiden havupuiden joukossa, vai saako ne takapihalta kyytiä? Niinkuin kävi neljälle tuijalle tässä pihassa. Mun puita on enemmän kaikki kukkivat, juuri ne sireenit (joita löytyy myös uudesta pihasta), hedelmäpuut (omena-ja kirsikkapuita löytyy uudestakin!) ja kaikki muut kauniit. ( :) )

Meillä vasta loppui kirppispöytä, mutta niin vaan olen jo kesäisiä vaatteita kerennyt kaapista kasaamaan ja hinnoittelemaan, vauvojen ja aikuisten naisten vaatteita. Se on into ja energia käytettävä hyväksi just silloin kun se tarmonpuuska tulee. Toivottavasti löydän kaapeista mukavasti muutakin rojua myyntiin. Saisi nyt jo hinnoiteltua, eikä sitten muuton yhteydessä. (Milloin se muutto sitten onkaan?) Perjantaina menemme uuteen kotiimme kahville! Jospa sitten saataisiin päivistäkin jotain selkoa. Niin ja tämän asunnon kaupat ovat sovittu nyt ensi tiistaille. Näin ne asiat taas etenevät.

Perhekerhossa askartelimme tänään mummoille kortteja! Ihanaa että sai ne sitä kautta nyt tehdyksi! Enää tarvii vain kukat hommata. Eipä sitä kai suurempia lahjoja mennä nyt ostelemaan? Lauantaina olisi Raatin mummolan (perikunnan) talkoot. Jossa tulee toivottavasti touhuttua kovasti! :D Toivottavasti ilma suosii, eikä sada kuten on nyt olen kuullut tapahtuvan... :/ Sunnuntaina Mimosan mamma tulee meille käymään, joten saamme olla kotosalla (+Raatilla?) Äitienpäivän vietossa. Taas on mennyt viikko vauhdilla. Huomenna jo poksahtaakin taas raskausviikot 29+0! (Siis tää aika todellakin juoksee!!!) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)