sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tampereella vierailulla!

Me lähdettiin perjantaina käymään Tampereella ja oltiin hotelli Tammerissa yksi yö. Matkan teko kolmen lapsen kanssa oli, no ei nyt ainakaan mitään lepoa! ;) Mutta suht hyvin kuitenkin selvittiin. Lauantaina Juhon kaverilla oli tuparit jossa kävimme piipahtamassa. Perjantaina ei oikeastaan tehty muuta kuin majoittauduttiin. Matkalla pysähdyttiin kahdesti. Ekan kerran Hollolan mäkkärissä ja toisen kerran Pälkäneellä iltapalatarpeiden ostossa ja imettämässä. Odottamani hotelliaamiainen  koki inflaation, kun tajusin että itse ruoka ei olekaan se mikä siitä tekee niin erityisen, vaan tunnelmaan kuuluu olennaisesti tietty rauhallinen miljöö ja etenkin se oma rauha, jossa voisi vaikka lukaista päivän kiinnostavimmat uutiset ja katsella - vailla mitään kiirettä - muita kiireettömiä kanssaihmisiä... Nämä ajat ovat eittämättä edessä, sitten jokusen vuoden päästä taas... Kolmen lapsen kanssa tämä odotettu aamiainen olikin lähinnä suoriutumista siitä että kaikki saavat varmasti jotakin syömistä ja tilanne pysyy jotenkin hallinnassa... ;) No, masut tulivat täyteen kaikilla, se riittäköön tällä hetkellä!

Aamupalan jälkeen me lähdettiin hotellilta kaupungille tapaamaan Juhon serkkua. Teimme treffit kauppahalliin, joka kaikesta ihanuudestaan huolimatta, ei ollut kuitenkaan kovin onnistunut valinta tuplarattaille sekä kärttyisille lapsille. No, kahvikupposet ja kakkuset syötiin ja kuulumiset vaihdettiin tiiviissä tunnelmassa. :) Sen jälkeen suuntasimme Koskikeskusta päin. Matkalla poikettiin Katja-serkun suosittelemaan lastenvaatekauppaan, Kuopukseen. Huuh! Jonne jätettiinkin sitten lähemmäs kaksisataa euroa! No, Mimosa sai uuden talvihaalarin sekä topparukkaset, joka tietenkin oli hyvä ostos. Kuvia ostoksista myöhemmin. Koskikeskuksessa mulla oli mielessä vaan yksi kauppa, jonne oli päästävä eli JC! Sieltä löytyy Crocker farkkuja, mihin olen erittäinkin tykästynyt! Itse asiassa mä olen ostanut edelliset farkkuni, juuri nuo Crockerit, vuonna 2010 ollessani Tampereella diabetesliiton koulutuksessa. Sen jälkeen olenkin ostanut vain mammafarkkuja... Nyt päätin sitten oikein "repäistä" ja ostaa kerrasta kahdet farkut! Onpahan sitten kolmet sopivat farkut mitä käyttää.

Tässä kuvia hotellihuoneestamme :)

Tässä nukkuivat vanhemmat sekä Mimosa ja Aatos.

Iisa sai nauttia omasta rauhasta tässä divaanilla.


Hotellihuoneemme oli kulmahuoneisto ja meillä oli oikein mukavat näkymät viidennestä kerroksesta Tampereelle. Kuvat eivät oikein tee oikeutta maisemalle ;)

Hotelliaamiaiselta..

Mä ihastuin näihin kylppärin hanoihin ihan kympillä!
Jos me tehdään joskus talo, niin tällaiset hanat olisivat ihanat!
Harmi että unohdin ottaa kuvan kalusteiden merkistä...


Tunnelmia hotellilta! :) Sen verran tyyristä tuo hotellissa majoittuminen että suht harvinaista herkkua. Mutta yritettiin sitten nauttia koko rahan edestä! Katseltiin maisemia ja makoiltiin pehmoisessa sängyssä! Jos Iisa ja Mimosa olisi saanut päättää, niin ne olisivat varmaan pomppineet koko illan meidän sängyssä... ;)




Ihanat pojat aamulla :)
Iisa ja Mimosa katselee maisemia..
Koskikeskuksessa oli ihana lastenhoitohuone, jonne mä majoittauduin Aatoksen kanssa rankan shoppailureissun päätteeksi. Todellakin otettiin kaikki irti tuosta nahkaisesta nojatuolista. Voi, kunpa kotonakin olisi yhtä mukava tuoli imetyshetkiä varten! :) Sillä aikaa kun minä nautiskelin tuolin suomasta lepohetkestä, Juho seurasi tyttöjen leikkimistä leikkipaikalla, hoitohuoneen oven takana. Ai että siellä meteliä riittikin, muutaman muunkin yliväsyneen lapsen ollessa paikalla... Kun me lopulta tultiin hoitohuoneesta pois, Juho näytti lähinnä kaikkensa antaneelta istuessaan leikkihuoneen nurkalla... Meidän shoppailureissu jatkui Koskikeskuksesta Ikeaan, josta poimimme matkaan hyllykön sekä Iisan huoneeseem lukulampun. Ennen ostoksia nautimme Ikean loistavista lihapullista koko perheen voimin. Mimmikin nukahti päiväunilleen ikeassa. Toinen raukka oli niin väsynyt että nukahti rattaissa viimein istuvilteen... Ennen sitä oli tietenkin vetäissyt reippaan huutokonserttinsa... Täytyy kyllä sanoa että Aatos oli kaikista helpoin hoidettava reissussa, kun pieni vain söi ja nukkui. 

Tupareiden, jossa lapset jostain käsittämättömästä syystä osasivat käyttäytyä, jälkeen lähdimme kotimatkalle. Aatos nukkui lähes koko matkan. Iisa ja Mimmi olivat alkumatkasta hereillä. Noin puolessa välissä Iisa nukahti ja Mimosa aloitti itkukonserttinsa, sitä kesti vähintää tunnin verran kunnes viimein neiti väsähti. Siis ihan järkkyjä tällaiset pidemmät automatkat! Mutta selvittiin siitäkin...

Koskikeskuksen lastenhoitohuone ♥

Tuplarattaissa matkustavat.. Mimosa ei välittäisi koko rattaista istuskelusta, tässäkin kiljuu, että pääsisi kävelemään!
Sellainen visiitti Tampereella! :)

4 kommenttia:

  1. Huh ;)! Nyt äiti äkkiä sohvalle hyvän naistenlehden tai kirjan kanssa, käteen levyllinen suklaata ja jalat pystyyn. Kivaahan tuo reissaaminen on, mutta jo yhden taaperon kanssa sanonta "reissussa rähjääntyy" on saanut IHAN uuden merkityksensä ;)...

    VastaaPoista
  2. :D Heh! Tuo kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Mutta musta tuntuu että meistä kahdesta aikuisesta, reissu koetteli enemmän Juhon kuin mun mielenterveyttä! ;) Saas nähdä milloin tää perhe tekee seuraavan kerran pikku kaupunkilomailun, voi hetki kestää siihen! :D

    VastaaPoista
  3. Meillä oli tuollainen hana vessassa vanhassa talossa. oliskohan ihan samaa merkkiäkin tuo? :D

    Muuten ihan kaunis, mutta käytössä hankala. Aina piti säätää pepun pesua varten veden lämpötilaa :/ Ei ole ikävä sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no joo kieltämättä varmasti ei pikku vauva-aikaan se paras mahdollinen valinta ;) ehkä sitten "vanhempana"!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)