maanantai 3. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku nro. 3


Tämän päivän luukusta paljastui jouluverhot!

Nämä ihanat Tampellan Cook collection sydän-verhot mä löysin vastikään FB:n kirppikseltä. Kun olivat juuri oikean kokoiset, päätin ostaa ne itselleni. Alkuun ajattelin, että ruokapöydän ikkunaan tulisivat mutta laitoinkin ne sitten lastenhuoneeseen. Sopivat minusta hyvin sinne! :) 

Verhot tekevät joulun! Nyt kun muutettiin, niin jotenkin sitä innostui näistä verhoistakin paljon enemmän kuin aikaisempaan asuntoon. Siellähän mä tykkäsin verhottomuudesta jopa niin paljon, ettei keittiö/olohuone -akselilla ollut - remonttien jälkeen - lopulta ollenkaan verhoja! Toki molemmista makuuhuoneista verhot löytyivät. Mutta oikeastaan käytin vain yksiä jouluverhoja meidän makkarissa.. Iisan huoneessa oli aina sama verhokappa. 

Lapsuudenkodissa on aina vaihdettu jouluverhot keittiöön ja kodinhoitohuoneen ikkunaan. Nytkin ne sinne on laitettu. Ja heti tuli paljon jouluisempi, odottava fiilis. Eilen kävin penkomassa autotallin laatikoita ja toin sieltä mukanani vanhoja (edellisissä kodeissa olleita verhoja, jotka meinasin myydä) verhoja, ja voipa olla, että niistäkin löytyy jotain tännekin kotiin. Loput joutavat kirpputorille...

Eli, ei muuta kuin jouluverhoja vaihtelemaan jollette sitä ole jo tehneet!!! *<:)

2 kommenttia:

  1. Tosi söpö verho! Itse en ikinä viitsi vaihtaa verhoja, läpi vuoden mennään valkoisella linjalla :)! Jos ensi jouluna sitten...tosin eihän se myöhäistä ole vielä tänä joulunukaan ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Musta nää on kans sellaiset "hyvän tuulen verhot"! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)