keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku nro. 12


Kahdennentoista päivän luukusta ilmestyi vanha joulukortti. :)

Tämä kortti muistuttaa erityisesti siitä, että huomenna on viimeinen päivä jättää joulukortit postiin, mikäli haluaa halvemmalla, 60 sentin hinnalla joulukorttinsa perille. 

Tämä kortti on minusta suloinen. ♥ Siinä pienet piiperöiset ovat tuomassa kotiin kuusta pikku koiran kanssa. Lunta on, niin kuin pitääkin. Tytön panta-viritelmää en oman kahdeksan vuotiaan neitosen antaisi pitää, vaan pipo sen täytyisi olla, niin kuin pojallakin! ;) Tämä kortti on näitä "taidetta ilman käsiä" - kortteja. Taiteilija Bruce Peardon on maalannut alkuperäisen taulun, Kuusen haussa, suullaan.

Itsehän olen tänä vuonna tehnyt erittäin perinteistä poikkeavan teon, eli kortit on tilattu jo marraskuun puolella ja postissakin ovat olleet jo monen monta päivää! Historiallista etten sanoisi! :)

Joulukortteja on tullut lähetettyä niin kauan kuin muistan. Omassa lapsuudenkodissani läheteltiin ahkerasti kortteja ja itsekin niitä tuli annettua ystäville, tallikavereille ym. Ensimmäiseen omaan kotiin muuttaessa vuonna 2001, oli ihan selvä että lähettäisin omat joulukorttini "tarkoin valikoiduille" sukulaisille, ystäville ja kamuille. Edelleen perinteet velvoittavat ja tänä vuonna meidän perheeltä lähti hieman vajaa 50 kappaletta kortteja maailmalle! 

Tänä vuonna tapahtui myös muutakin historiallista, kuin vain se, että kortit olivat kerrankin ajoissa tilattuna ja postissa. Nimittäin otin ensimmäistä kertaa kahdeksan vuoden aikana kortteihin kuvat lapsista! :) Siinähän ilahduttavat, pikkuiset! Julkaisen joulukorttikuvan hieman myöhempänä joulukalenterissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)