keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Pieni joululahjapostaus!

Me saatiin tänä vuonna mukavasti lahjoja, ei siis mitään överikilttejä olla oltu ;) mut hyvä niin! 
Erityisesti lämmittivät itsetehdyt lahjat mieltä, esimerkiksi Mimosan saama lorupussi, jossa oli lorujen lisäksi 3 huovutettua sorminukkea mukana! Mimosa sai myös isomummolta villasukat. Minä sain ystävältäni hänen siskonsa tekemän rintakorun ja ihanan munakaapin veljeni perheeltä. ♥ Toki kaikki lahjat olivat ihania! Mä tykkäisin itse antaa lahjoiksi jotakin itse tekemääni, vaikka noita neulomuksiani, mutta kun ei millään aika tahdo riittää! Mutta yritän antaa joka vuosi ainakin jollekin jotain itsetekemääni joululahjaksi! :)

Iisa sai legoja (Friends sarjoja), vaatteita, tehtäväkirjoja, kirjan, heppa-taulun ym. Neiti oli ne jo mukavasti laittanut huoneeseensa niin en alkanut niitä kuvailemaan sen enempää! ;)

Aatoksen lahjat :)

Mimosan lahjat :)

Osa yhteisistä lahjoista. :) 

Lisäksi saatiin kynttilöitä, jouluteetä, suklaita, arpoja, rahaa, Juho urheilukerraston, villasukat, ja niin edelleen! :) Minä sain Juholta ihanan korun, johon käymme ostamassa ketjun yhdessä. (Että tulee mieleinen ;) ) Ja sitten se mun ihana kamera, joilla nämäkin kuvat ovat otettu. Canon eos 600d ♥ Varmasti tässä nyt unohtui jotain ihanaa sanomattakin! Toki sitten saatiin joulukukkia: joulutähtiä, tulppaaneita, kolme amaryllista ja lopulta niitä hyasinttejakin ;)  saa nähdä kuinka monta päivää niitä uskaltaa pitää näytillä, ennen kuin Juhon nenä on ihan tukossa! Niin ja kyllä mä joulukortitkin lasken pieniksi lahjoiksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)