sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Illan virkku, aamun pirttihirmu!

Tänään on allekirjoittaneella taas sellainen päivä, että ei taida suklaakaan edes auttaa!!! Mä valvoin viime yönä klo 1:30 asti yhden joululahjan kanssa. Ja todella saatoin arvata, että tästä päivästä tulee vaikea. Ja sitten kun on aikuinen, niin kukaan ei edes tule komentamaan sänkyyn, silleen niin kuin ennen vanhaan! (Unisen tuikealla äänellä, että nyt nukkumaan siitä omaan sänkyyn! Jatkat aamulla noita puuhia!) On se nyt kun pitäis aikuisella ihmisellä olla sellainen komentaja, kun näköjään ei sitä muuten malta mennä nukkumaan ajoissa... Eikä Juhon "Tuu sit ajoissa nukkumaan, rakas!" oikein nyt näytä toimivan. ♥ (Juuri muistin, että Rouva Pirttihirmun menkatkin on myös kohta alkamassa...! Niitähän tässä jo oikein kaivattiinkin... :D uujeah!) 


Joten mikä sen parempaa, kuin päästä ulos meuhkaamaan lumilapio kädessä! Siinä häipyi ainakin hetkeksi kiristelevä mieli leppoisimmille leveleille. Ja nyt kahvia naamariin, jospa sekin vähän auttaisi ja se, että tänään käyn riittävän aikaisin nukkumaan! 


Aatos kasvaa humahti pehmeästä vaunukopasta, joten otettiin vaunuihin käyttöön Aatoksen kummeilta saatu pehmoinen ja paksu lampaantalja! Sen päällä oli varmasti lämpöistä nukkua päiväunet nallepussissa. ♥ 

Ihanaa, kun on lunta! On niin paljon kauniinpaa pihalla! (Ja onneksi loppui se kamala pohjoistuuli!)

Tänään voisi vielä vähän sisustella.. Eli käydä varastossa tonkimassa muutaman viltin esille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)