sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Olohuoneeseen ideoita..


Me vietimme lauantainpäivän Ikeassa shoppaillen. Iisan huoneeseen kaivattiin lisää sisustustavaraa ja lähdimme hakemaan juttuja, joita emme viimeksi kerenneet etsiä hyllyistä... ;) Olimme hieman turhan "aikatauluttomia" tyttäreni kanssa, joten osa jäi seuraavaan kertaan. No, tänään suurin osa kaipaamistamme jutuista löytyi, tosin kyllä Ikeaan vieläkin täytyy mennä, kun yhtä puuttuvaa hyllykannatinta jäätiin vaille... Aatokselle ostettiin samalla oma vaatekaappi, josta kuvaa kunhan saadaan kasattua. Kaikkea pientä, lähinnä säilytystavaraa tuli mukaan lisäksi mutta ihan maltillisesti, olimmehan miehen ja lasten kanssa liikenteessä. ;)

Siellä huonekalunäyttelyitä kiertäessä esittelin miehelleni millaisia ideoita oli viime kerralla tullut mieleen. Yhtenä esimerkkinä Ektorp sohvamme päälysteiden vaihto. Aikasemmat alkavat olla aika nuhjuiset, olkoonkin että niitä on todellakin pesty useaan kertaan ja sinällään ihan ehjät, mutta kulumista niissä kuitenkin on jo sen verran, että haluaisin uudet. Näytin tosiaan mielelleni tuota kollaasissa olevaa vas. alakulman sohvapäällysteen kuvaa ja se oli meistä molemmista oikein hyvä. Mutta sitten jatkoimme matkaa ja huomasin, että Ektorp sohvaa valmistetaan myös tuollaisena kulmasohvana! Näyttipä mukavalta! Samassa oma kolmen istuttava sohva alkoi tuntumaan kerrassaan aivan liian pieneltä meidän perheen tarpeisiin... Meillä on viisihenkinen perhe, ja olohuoneessamme on 1 kolmen istuttava sohva, kiikkutuoli sekä puusohva, joka näyttää kivalta, mutta totta puhuakseni on yksi ikävimmistä istuinpaikoistamme... (Ennen kuin siihen on ostettu lisäpehmukkeesi patja, joka samalla auttaisi myös vilttiä ja tyynyjä pysymään paremmin paikoillaan!) Näiden lisäksi toki lasten kiikkutuoli löytyy ja sienijakkara... Mutta missä on ystävien paikat? Ei missään! Ehdottomasti tähän täytyy tulla muutos!

Sohvapöytää ei ole ollut taaskaan moneen vuoteen. Nyt olen alkanut kaipaamaan sitä. Haluaisin laittaa pöydälle kauniita asetelmia. (Joka tietenkin on täysin utopistinen ajatus, kun nämä 1 ja 2 vuotiaat eivät antaisi niiden kuitenkaan olla rauhassa...) Tuollaisessa kulmasohvassa pöytä "istuisi" oikein hyvin, eikä olisi ns. tiellä, kuten nyt tuntuisi jos tuohon meidän Ektorpin eteen laittaisi sohvapöydän..

Olohuone tarvitsisi siis muutosta.. Tuohon kukkatapettiseinään olen oikein tyytyväinen, mutta tälle muulle osalle täytyisi tehdä jotakin! Voi, voi! Mä haluaisin, että takkaa voisi edelleen ihastella sohvalta ja että televisio ei olisi mietenkään kovin aitiopaikalla... Minnes viherkasvit? Minne se hitsin televisio??? Kovasti en haluaisi alkaa olohuonetta jakamaankaan, kun lapset kuitenkin huiskavat tässä lego-, nukke- ja keppihevosleikkeineen enimmäkseen... Se heille sallittakoon tietysti! Ehkä jätän tämän hautumaan, jospa huonejärjestys selkeytyisi jossain vaiheessa! :) Vaan nyt on pakko lähteä nukkumaan, että huomenna taas jaksaa touhuta! Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)