maanantai 9. joulukuuta 2013

Kuinka kukkatapetti taipuu jouluun?
Tapettia valitessamme suurin huoleni oli se, sopisiko se yhtään joulunaikaan?
Koska kuitenkin tykkään joulusta ja haluan sisustaa sitä kotiini. Lisää punaista siis! :)
Mutta näyttäähän tuo tapetti sopivan tähän jouluunkin. Järkeilin jo itselleni, että joulunahan nimenomaan on joulukukkia, miksei ne voisivat kukkia siis myös meidän seinällä? Sitä paitsi sininen taustakin on niin jouluinen kuin "sininen hetki" konsanaan ja talvella lentelee lintuset ainakin meidän lintulaudallamme! Joten hyvähän tästä kuitenkin sitten tuli! Arkun päällä rötköttävät seuraavat juhannusruusu-matot joita olen tekemässä/aloittamassa tekemään. Muutamat villasukat jos vielä saisi ennen joulua aikaiseksi, niin eiköhän sitä siinä olisi ihan riittävästi käsitöitä. (Hmm.. tavallaan.. ;) no, kaikkea muuta kerkeää sitten joulun jälkeenkin tekemään!) Mä olen ihan käsityöholisti, mutta ei se mitään!

Vihdoin löytyi paikka myös tuolle kynttelikölle. Kaikki meillä käyneet tietävät, että se on roikkunut ties missä, siis väliaikaisesti... Puolitoista vuotta siihen sitten meni, että sopiva paikka löytyi ja löytyipä koukkukin kattoon siivouskaapista. :) Joululaatikosta osui käteeni valot, joita en ole oikein ennen osannut minnekään laitella. Kynttelikkö näytti olevan kuin tehty niille! :) Ja makuuhuoneeseemmekin sain tähden tänään viriteltyä.. Kyllähän tässä sekamelskassa tätä jouluakin onneksi kerkeää pikkuhiljalleen laittamaan.


Myös tälle ihanalle kukkatelineelle löytyi viimein paikka. Ja sopivan kokoinen sydänruukkukin istui sinne kuin nakutettu! :) Jouluverhotkin vaihdoin neljään ikkunaan viikonlopun aikana, mä niin nautin, kun saan jotakin aikaiseksi. Iisan huoneen pari seinää on nyt nyt maalattu pohjamaalilla pariin kertaan. Pian pääsen sinne ihan sen oikean sävynkin kanssa heilumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)