perjantai 20. joulukuuta 2013

Otavan koulutilan joulutapahtumassa.. :)


Ystäväni pyysi meitä eilen mukaan Otavaan joulutapahtumaan. Kuulosti mukavalta tapahtumalta joten muun ohjelman puuttuessa lähdimme sinne tänä aamuna mielellämme! :) Olimme paikalla jo kymmeneltä ja vietimme melkein kolme tuntia tapahtumapaikoilla. Joulutorilla ihastelimme niin myyntikojujen aarteita. Oli tarjolla monenlaisia käsitöitä aina pakettikorteista pipoihin ja leivonnaisiin ym. Minä ostin kotiinviemiseksi taateli-porkkanakakun. Samassa hallissa oli myös tehty pieni kävelykuja, jossa pääsi ihastelemaan seimen lasta kuin myös kuvassa näkyviä eläimiä talvisessa maisemassa. Oli oikein kaunista. Näkyipä siellä joulupukkikin tontun kanssa. Hallin ulkopuolella oli tarjolla makkaranpaistoa sekä glögiä, jotka ohitimme. Samoin joulukuusen olisi saanut edullisesti mukaansa sekä jätkänkynttilöitä. 
Kasvihuoneessa oli joulukukkamyyntiä; ihania asetelmia ja yksittäisiä kukkia, hyasintteja, tulilatvoja ja joulutähtiä ym. Meille kotiutui iso valkoinen tulilatva, joka maksoi vain 3 euroa! 


Mutta tämä se oli se päivän kohokohta, ainakin jos kysytään Mimosalta! ;) Mainitsin aikaisemmin, että siellä olisi heppa-ajelua ja sen jälkeen ei Mimosalla oikein ollut muuta enää mielessäkään! Vähän väliä kyseli, että missä on heppa ja minä tahdon ratsastamaan! Eihän siinä auttanut kuin viimein etsiä hevonen ja lähteä ajelulle! :D Kyllä oli tyytyväinen tyttö kärrien kyydissä, äitikin pääsi samoilla euroilla kierrokselle mukaan! Hevostyttöjä, ei siinä mikään taida auttaa! Päivän heppakyydeistä vastasi 16-vuotias Vili suomenhevonen joka oli oikein reipas, ei ikä painanut vielä yhtään tällä entisellä kilpajuoksijalla! :)

Ajeluiden jälkeen menimme syömään kahvilaan jossa maistui herkullinen joulupuuro mehun kanssa sekä vähän myöhemmin vielä jälkkäriksi kahvi ja joulutorttu. :) Mukava oli myös turinoida ystävän kanssa kahvilan nurkkapöydässä!

Otavan koulutilan joulutapahtuma on vielä huomenna, lauantaina 21.12. klo 9-15 auki! Jos liikutte sielläpäin, niin kannattaa ehdottomasti käydä paikan päällä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)