lauantai 25. lokakuuta 2014

Vanha ovi sängynpäädyksi

Sain juuri eilen valmiiksi olohuoneen seinän maalaamisen.. Kaikkea tämä kotonaolo teettää.. ;) Mutta myös makuuhuoneessa on tapahtunut pientä muutosta, laitan sieltä kuvat tällä kertaa esille.


Meillä oli aikaisemmin sängynpäätynä edellisten asukkaiden paikoilleen jättämä sängynpääty ehkäpä 80 luvun vaihteesta. (Aikaisemman makuuhuoneen ilmeen voi tsekata täältä.)Se palveli aikansa, mutta jo jonkin aikaa olen haaveillut jostain ihan muusta. Koska ovia ei näyttänyt tulevan vastaan "sattumalta", laitoin viimein paikallisen nettikirppiksen sivulle ostoilmoituksen vanhasta ovesta ja suurinpiirtein samana päivänä sitä oltiinkin sitten jo hakemassa! :) Alkuun oli tarkoitus tuunata ovea enemmänkin, ehkä maalata valkoiseksi tai jotain mutta lopulta päädyimme kuitenkin vain pyyhkimään pölyt ja liat ovesta ja kiinnitimme sen seinälle. Väri kun näytti olevan enemmän kuin sopiva makuuhuoneeseemme. Ellokselta tilasin vielä nuo tähtivalot sängynpäätyyn. Voin kertoa, että pikkuvauvan kanssa ne on enemmän kuin kätevät yöllä, jos täytyy hetkeksi herätä. Led-valot antavat sopivasti valoa, mutta eivät herätä nukkuvaa puolisoa.


Juhon mummolasta oli aikaisemmin saapunut meille vanha naulakko (vas. sininen), mutta sille ei ollut vielä löytynyt paikkaa. Oikealla oleva vihertävä naulakko oli ollut aiemmin tuossa vasemmalla ja siinä oli lähinnä roikkunut Juhon vaatteita epämääräisesti ym. Mutta nyt kaipasin Iineksen vaatteille pientä naulakkoa, joten vihreä naulakko siirtyi oikealle ja tuo sininen naulakko tuli sen tilalle. Tykkään kyllä kovasti! :) Vanha lipasto tuli hankittua pari vuotta sitten Aatoksen pienille vaatteille. Nyt siellä on Iineksen vaatteita sekä muutamassa alalaatikossa vuodevaatteita.

Iineksen puvut ja mekko pääsevät nyt kivasti esiin laatikon uumenista. :)

Iineksen oma nurkkaus, vaikka totta puhuakseni ei hän tuossa sängyssä ole juuri aikaansa viettänyt. Ei ole äidin kainaloa voittanutta. Vai miten se meni?

Tähän saa kivasti omat vaatteetkin tarjolle, jos nyt vielä joskus mahtuisi semmoisiin kivoihin vaatteisiin näiden mammaleggareiden sijaan........ Huutomerkki! Kysymysmerkki!! =D

Vielä kun löytäisi makuuhuoneeseen kivat verhot niin olisin tyytyväinen. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana sängynpääty <3. Meilläkin on mummolan vanha navetanovi sängynpäätynä ja tykkään siitä kyllä ihan hirveästi. Aika monen Ikea-huonekalun keskellä on mukavaa omistaa jotain, mitä kenelläkään muulla ei takuulla ole ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Oon ihastellut teidänkin sängynpäätyä monet kerrat! Tuo kyllä tosiaan ihan oman tunnelmansa makuuhuoneeseen! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)