torstai 23. lokakuuta 2014

Vauvan vaatekaapin sisältöä koossa 50

Ennen vauvan syntymää otin kuvat vauvan 50cm kokoisista vaatteista. Tässä niitä nyt olisi muutamassa kuvassa. Tämän inventaarion jälkeenhän mä lähdin vielä sinne shoppailureissulle, jossa supistelut oikeastaan alkoivatkin. Shoppailureissulta tarttui matkaan vielä ainakin niitä 50cm yöpukuja pari kappaletta.

Yksi mekko ( tässä koossa.. toki jouduin jo ostamaan toisenkin, koossa 56 ja se mahtuu myös päälle) Lisäksi sukkahousut, sukkia ja tumppuja. Tumput ja sukat ovat pääasiassa Mimosan ja Aatoksen vanhoja. 

Bodyjä koossa 50cm Näistä uutena olen ostanut kolme. Alarivin pupubodyn ja alarivin oikeassa kulmassa olevan Newbie-bodyn sekä ylärivin keskimmäisen bodyn. 5 on Mimosan ja Aatoksen vanhoja sekä 4 kirpparilta.

Housuja koossa 50. Uutena olen ostanut kolmet housut, yhdet kirpparilta löydetty ja kahdet Mimosan ja Aatoksen vanhoja. Noanoan sukkahousut olivat myös uudet ja Newbie-tumput. 

Tämmöisiä sisävaatteita meillä on tällä hetkellä käytössä. :) Koon 56 vaatteet näyttävätkin olevan sitten astetta värikkäämpiä ;) No, niitä sitten kun ovat sopivia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)