sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vauvanvaateinventaario ja täydennysreissu.

Tänään mä olen saanut viettää aikaa yksin. Varmaan lähestyvä synnytys alkaa sen verran vallata mieltä, että jos oikeasti haluaa saada jotkut asiat tehdyksi, oma aika on vain otettava ja onneksi se on minulle suotu. Tänään esimerkiksi sain vihdoin tehtyä vauvanvaateinventaarion! Lähinnä kävin läpi tulevan pienokaisen vaatteet koossa 50 ja 56. Seuraaviin kokoihin perehdytään vasta myöhemmin.. Otin kuvatkin kameralla näistä vaatteista, mutta valitettavasti en nyt jaksa niitä tähän Juhon koneelle siirtää vaan odotan oman koneeni saapumista ja läväytän kuvat sitten esille. Siirsin myös lipastosta pari vetolaatikollista lakanoita Iisan huoneen kaappiin. Näin sain tilaa vauvan vaatteille. 

Inventaariossa selvisi tosiaan mitä on jo riittävästi. Esimerkiksi 12 kpl 50 cm bodyja varmaan riittää? ;) Heheh, no osa oli tosi hyväkuntoisia kirppislöytöjä, valkoisia sellaisia. Mutta esim. 56cm housuja löytyi 3 kappaletta. Yökkäreitä taas ei ollut pienimmässä koossa lainkaan ja 56cm vain pari. Joten kauppalistaan kirjoitettiin housuja sekä yöpukuja. Lisäksi vauvan kotiintulohaalaria olen miettinyt mielessäni monet kerrat. Aatoksella oli ihana froteinen ja se olisi periaatteessa kyllä käynyt, MUTTA äh, se on niin poikavärinen (valk/vihr/rusk) ettei vaan pystynyt... Joten listalla tuli kirjoitettua myös haalari. 

Ja koska tänään ei ollut muita suunnitelmia, niin kun lapset kävivät päiväunille Juhon kanssa, lähdin minä kohti Mikkeliä autolla. Ensin hurautin Reaalikirppikselle löytöjen perään. Viime käynnistä onkin kulunut jo puolitoista vuotta. Olin ihan tyytyväinen löydöistäni, mutta eihän sieltä nyt tietenkään kaikkea saanut mitä oli tarve, joten jatkoin matkaani Akseliin. 

Nämä löytyivät siis Reaalikirppikseltä. 

Marimekon pallobody 70cm, Marimekon raitapaita 80cm ja Kappahlin yöpuku 74/80cm, muut olivat sitten niitä pienempiä joita pääasiassa edes katselin. Nuo isommat olivat vain niin hyväkuntoisia, että pakko oli ostaa jo varastoon. Pöksyt olivat kaikki 50-56 cm joille tarvetta olikin. Sitten löytyi myös kaksi yöpukua 50-56 senttisinä. Nämä kaikki teki 12,60e.

Tosiaan kirpparireissun jälkeen suuntasin auton kohti keskustaa ja jätin auton toriparkkiin. Sieltä sitten ensimmäisenä vessaan! Vauva on painanut tänään mukavasti alaspäin, että olen saanut hypätä vähän väliä vessassa... Sitten menin Ramin konditorioon ja nautiskelin haudutettua teetä sekä lämmitetyn leivän. Kun saavuin toriparkkiin mua alkoi supistelemaan oikeastaan ensimmäistä kertaa koko raskauden aikana enemmän. Koko shoppailun ajan tuli säännöllisen epäsäännöllisesti menkkamaista kipua ja vatsan kovettumista sekä alaselkää poltteli! Tehokasta shoppailua siis! ;)

Akselissa oli jotkut hulinapäivät ja Kappahlista sai klubikortilla -25% alennusta kaikista tuotteista. Ostin sieltä kolmet imetysliivit ja alushousuja. Sitten siirryin Newbie-osastolle ja hormonihuuruissani valitsin sieltä kaiken tarpeellisen! :D Tämän jälkeen mua ei nähdä vauvanvaateshoppailulla ehkä hetkeen? ;) 


Vauvalle löytyi se kotiintulohaalari, kokoa 56. Ihan puuvillainen ja lisäksi ostin hatun samaa sarjaa. Myös parit yöpuvut löytyivät rekistä meitä odottamasta ja yhdet housutkin ostin. 

Toki teenhän mä sitä toistakin haalaria vauvalle parasta aikaa, mutta en viitsi ottaa siitä stressiä, teen valmiiksi sen mukaan mitä jaksan. Toki kiva jos valmistuu nopeaan, mutta nyt ei tarvitse ottaa stressiä siitä kerkeänkö tekemään pikkuiselle villahaalarin, ennen kuin lähden synnyttämään! :P

Kappahlista siirryin sujuvasti vielä Lindexin puolelle ja sieltäkään en tyhjin käsin poistunut.


Mimosalle ostin housut (ovat kyllä oikeasti ihan tasalahkeiset, miten lie sainkin ne aseteltua noin vinosti!!) ja Aatokselle uusia sukkia. (Lähes kaikki sukat olivat jääneet pieneksi!) Tyttöjen tukkiin ostin vielä ponnareita ja sitten vauvalle parit housut ja jotenkin tuo body vaan hyppäsin mukaan.. Sopi niin kivasti pöksyjen väreihin.. ;)

Näiden ostosten jälkeen pysähdyin vielä herkuttelemaan Spice Icessä ensimmäistä kertaa ja söin herkullisen jäätelöannoksen. Siitä sitten oli mukava lähteä ajelemaan kotia kohti ja kotona päästää Juho samantien kalareissulle. :) 

Illalla sain laitettua osan ostamistani vaatteista jo peseytymään ja huomenna jatkuu urakka. Nyt viimein tuli mulle se "paikat kuntoon ennen kuin vauva syntyy" -vaihe! Mua on nyt supistellut enemmän ja vähemmän epäsäännöllisesti ihan koko illan. Hassua. Tämmöistä lievää jomottelua, selkäpuolella ei enää laisinkaan. Mutta ei näillä nyt vielä vauvaa synnytetä, eikä särkylääkettä tarvita. Enkä todellakaan jaksa uskoa että tämäkään vauva syntyisi ennen laskettua aikaa. Tänäänhän siis oli 39+3 menossa. Mutta näissä tunnelmissa vielä pari kerrosta vauvanhaalaria ja sitten nukkumaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)