lauantai 25. elokuuta 2012

Kaksiviikkoinen Aatos ♥

Meidän pieni Aatos poika täytti jo kaksi viikkoa. Aika tuntuu menevän kuin siivin. Näissä kuvissa Aatos on tosin jo yhden päivän yli 2 viikkoa ;). Suurin osa päivästä kuluu vielä onnellisesti nukkuessa. Seuraavaksi suurin osa menee ruokaillessa. Imetyssessiot kestävät 30-45min. Aatos syö rauhallisesti ja hartaasti. Ei hötkyile eikä raivoa rinnalla. Lisämaitoa ei ole tarvinnut kenellekään lapsistani antaa, ei edes sairaalassa. Tyytyväisiä tyyppejä ovat olleet ja rauhassa tyytyneet odottamaan että maito nousee! :) 

Päivällä käydään kävelemässä, tällä hetkellä liinaillen kun tuplikset lähti samantien huoltoon. Liinassa onkin kiva kantaa pientä vauvaa. Mulla on sellainen pitkä trikooliina. Päivisin Aatos jaksaa hetken aikaa katsella muuta maailmaa, mutta aika pieniä hetkiä vielä. Itkeskelyä hän ei ole harrastanut, paitsi tietysti hyvästä syystä jollei äiti tai isi heti huomaa muista merkeistä että on nälkä tai vaippa/vaatteet märät. Ihana vauva. Iho on siisti. Alkuun käytettiin Pamperisia ja peppu punoitti kovasti. Sitten vaihdettiin Liberoon ja sen jälkeen peppukin parantui. Silmät Aatoksella on rähmineet pienestä pitäen. Taitaa olla vain sitä kyynelkanavan ahtautta. Tulehduksen merkkejä silmissä ei ole (punoitusta, turvotusta), joten olemme pyyhkineet silmiä vedellä ja pumpulilapulla. Ajastaan pitäisi homman helpottaa!

Tänään lähdemme ensimmäistä kertaa yökyläreissulle, Raatin mummolaan. Saamme isomummo Martan sinne seuraksi ja Matti-papan ja serkkutytöt. Ihanaa lähteä pienelle mummolaretkelle! :)

Suloinen pieni mies!

Maito maistuu :)

Unimaailmassa vietettyjä hetkiä vielä riittää ♥ 

Isin sylissä on kiva olla, vaikka siskoa näyttää kiukuttavankin.. :)

Posketkin ovat alkaneet hieman pyöristymään ♥

Sisko halailee ja hellii! (Vaikka näyttää enemmän karhunpainilta.)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)