torstai 2. elokuuta 2012

Maanantain kirppistelyjä x 2

Maanantaina, Raatin loman jälkeen, kävin Mimosan kanssa kirpputoreilemassa. 
Ja mitä kaikkea ihanaa siellä tulikaan vastaan! :) 

Nämä ostokset maksoivat 15e. Näissä mm. tuo tutan haalari taisi olla 1e ja violetti norsubody 0,5e! Aino-tossut 1e, Lindexin ihana norsufleesehaalari 5e, sadehaalari Mimosalle (80cm) 3e, muutamat yöpuvut, ja ihana leppisbody ja sitten neljää erilaista kangasta, joista saa väsättyä vielä vaikka mitä! Jei! :)

Tässä olisi ollut jo ihan riemuisasti yhdelle päivälle, mutta Juho houkutteli meitä vielä Pertunmaalle "kissakirppikselle", jonne sitten Mimosan päiväunien jälkeen lähdimme ajelemaan. Suosittelen "kissakirppistä" kyllä kaikille, etenkin retroilijoille ;) Siellä on tullut kaikkea kivaa vastaan ja ostamisestakin tulee hyvä mieli, sillä rahat päätyvät löytötalon eläimien hoitamiseen. Mitä kaikkea sieltä sitten löytyikään? Rahaa laitettiin hyväntekeväisyyteen näiden myötä 24,50e. Tosin yksi iso hiekkalapio jäi kuvista uupumaan.

Mimosalle ihana leppäkerttu-teeastiasto,
saa kyllä odottaa vielä hetken ennen kuin pääsee leikkeihin!


Etukuistimme pöydälle ihana pöytäliina.

Lasten vaatteita vauvalle ja Mimmille.

Lasten vaatteita olisi saanut ottaa muovipussiin niin paljon kuin vain pussin sisälle olisi mahtunut. Pussin hinta 5e :) Mä päädyin ottamaan sellaiset vaatteet mitkä oikeasti tulisi käyttöön joten otin pari bodyä, hamosen, 56cm velourpöksyt, ja vauvalle ruskeat housut, Mimmin kokoiset potkarit ja sinisen hatun! Näistä ei tietenkään pussi vielä täyteen tullut, mutta reilu kirpparin myyjä laittoi vielä samaan pussiin mun  valitsemani ihanan kylpytakin jonka kuosi seuraavassa kuvassa.


Mummolan mökille tuli löydettyä kertakäyttömukien muoviset pidikkeet :)

Sitten löytyi teepannu, jossa voi hauduttaa teetä näppärästi.
Vieressä kiva peli, jonne voi laitella noita nappuloita. (Tämä toiselta kirpparilta ostettu aikaisemmin, mutta en ole muistanut ottaa kuvaa!)

Ja sitten vielä tämä ihana emalikannu, 4e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)