keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ylläripylläri, täällä vieläkin ;)

Huomiseksi on varattu äitiyspoliklinikalle aika 9:20. Sitähän tässä seuraavaksi sitten odotellaan!

Ystäväni Hanna, joka oli lupautunut tänään tulemaan lapsenvahdiksi jos synnytys alkaisi, tulikin meille päiväkahveille. Me oltiin tehty Mimosan kanssa vadelmapiirakkaa ja sitä sitten tarjottiin. (Muistelin myös että jossain oli joskus ollut puhetta vadelmanlehtiteestä jolla synnytyksen kestoon mahdollisesti voisi vaikuttaa lyhentävästi. Joten pistelin vattuja, niitä eilen kerättyjä, innolla poskeeni. Samakos se nyt on, onko se vattua vai vadelmanlehtiä... parempia nuo vatut ainakin ihan sellaisenaan ;P)

Googlettelin myös "voi käynnistää synnytyksen" ja "älä käytä tätä raskauden aikana", löytääkseni jotakin uutta joka voisi tilanteessani olla avuksi, mutta laihoin tai lähinnä jo tiedetyin tuloksin. Kaikki tietää nää iänikuiset "ässät", saunat seksit ja siivoukset. Ja akupisteiden painelut ja alaselän hieronnat on jo koluttua materiaalia samoin risiiniöljy, jolla saa vaikkapa sitten hyvällä tuurilla vielä istukankin irti... Älkää siis missään tapauksessa ottako risiiniöljyä synnytyksen käynnistämiseen, siinä voi lähteä henki molemmilta!!! Joten tylsistyneenä sammutin koneen ja aloin tehdä ristipistotyötä. 

Illemmalla kävimme Raatin rantasaunalla. Lähtiessä huimat 13,5 astetta näytti mittari ulkona. Hrr! Nautin pitkän kaavan mukaisesti saunanlöylyistä - kylläpä rentoutti jos mikä! Juho ja Mimosa kävivät sillä aikaa keräämässä kanttarelleja. Juho otti löylyt mun jälkeeni ja syötiin makkarat ja mehut juotiin. Kotimatkalla poimittiin Iisa kyytiin isältään. Huomenna pappa on lupautunut tulla tyttöjä "vahtimaan" siksi aikaa kun me ollaan Juhon kanssa äitiyspolilla. Juho aloittaa huomenna isyysvapaansa, joten toivotaan että vauvakin saapuisi lähiaikoina... Hahhah, tuo äskeinen kuulostaa jo omaan korvaan varsin kuluneelta vitsiltä. Tosiaan, huomenna on sairaalan mukaan 42+0 raskausviikkoa täynnä ja sen mukaan mulla on virallisestikin yliaikainen raskaus. Duodecimin sivuilla näytti olevan tieto että raskauksista 2-5% ovat yliaikaisia. Yliaikaisuus voi kulkea suvuttain. Itsehän olen myös syntynyt yli pari viikkoa lasketun ajan jälkeen... 

Tällä hetkellä vauva pönkää itseään koko ajan. Hieman myös supistelee, taitaa tuntua vauvasta inhoittavalle? Taidan napata pari panadolia yötä vasten... Ööö, tai katsotaan...

6 kommenttia:

 1. Voi ei! :) Hän haluaa köllötellä masun lämmössä vielä rauhassa <3

  Ei kai siihen mitään temppua ole millä saisi tulemaan, tulee kun on valmis :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveri on ottanut kyllä yksiönsä ihan viimeiseen päivään asti käyttöönsä.. Kertookohan mitään vauvan luonteesta? Rauhallinen nautiskelija? ;) Kyllähän nää supistelut nyt aika napakoitakin välillä on, että saas nähdä jospa se tästä vaikka lähtisikin käyntiin..? Jännittävää!

   Poista
 2. Voi ei, olin jo varma, että lähtö on tullut, kun postausta sai hetken odotella ;)! Mutta toivottavasti poika on yhtä rauhallinen tapaus myös masun ulkopuolella, niin äidinkin vilske vähän helpottaa ;). Onnea koitokseen - vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Vauva ei kiirehtinyt lähtöään joten hänet lopulta päätettiin häätää yksiöstään ;) huomenna siitä lisää!

   Poista
 3. Odottavan aika on pitkä! Tsemppiä sinne! Eiköhän teillä jo uusi jäsen ole jo tuloillaan/tullut :) Pitkästä aikaa kävin lueskelemassa tekstejä ja komea masu sulla! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)