tiistai 21. elokuuta 2012

Tiistain touhut ja reissusuunnitelmat!

Äiti, milloin mä teen mun läksyt?
Herranjestas! Lapsen läksyt tekemättä!

Näin siis käy kun kerran poikkeaa itse säännöistä. Meillä tehdään aina koulun jälkeen heti läksyt ja otetaan välipalaa. Paitsi että tänään oli poikkeus. Lähdimme nimittäin melkein heti Iisan koulusta tulon jälkeen kohti Mikkeliä ja lupasin että läksyt voi tällä kertaa jättää iltaan, että kerkeämme käydä mummoa tervehtimässä sairaalassa. Äiti oli saanut eilen PEG-letkun josta ravinto nyt sitten menee nenämahaletkun sijaan. Ja jos kaikki menee hyvin, niin lähiaikoina äiti tulee siirtymään neurologiselle kuntoutusosastolle. Pidetään peukkuja että kaikki nyt menee hyvin! Viideksi piti olla jo takaisin kotipaikkakunnalla koska Iisa oli menossa luokkakaverinsa synttäreille. Lahjakin onneksi löydettiin Mikkelin reissulta. Synttäreitten jälkeen me tehtiin halkosavottaa koko perheen voimin. Pikkuinen Aatoskin oli nukkumassa liiterissä kun mä tein koivuhalkopinoa. Ja sitten ne läksyt unohtui ihan täysin. - Onneksi meidät pelastaa huominen myöhäinen kouluunmeno klo 10:20. Iisa toivoi että herätän hänet 8:30 että kerkeää hyvin tehdä läksyt ja muut aamun touhut. 

*     *     *

Kotimatkalla Juho ehdotti että tehdään ensi viikolla yhden yön reissu Porvooseen tai Haminaan, kun hän on vielä isyysvapaalla. Lähdetään reissuun aamusta ja tullaan takaisin seuraavana iltana. Voi, se kuulostaa mukavalle. Täytyy sopia niin että Iisa on isänsä luona ja mummilan väki voisi koulunjälkeen hakea tytön. Ja kissoille tietenkin täytyy hankkia syöttäjä/vessanputsaaja. Juho lupasi vielä hommata meille kivan yöpymispaikan. Äsken sitten katseltiin yhdessä mitä olisi Vanhassa Porvoossa tarjolla ja löydettiin kivan näköinen Bed and breakfast - tyyppinen majoituspaikka. Hinta yhdelle yölle 80e. Joten ei paha! :) Toivottavasti ensi viikolle sattuisi kivoja päiviä säiden suhteen. 

*     *     *

Äh, ja me joudutaan palauttamaan ne meidän ihanat tuplikset...
Ne vetää vasemmalle ärsyttävästi. Ei auttanut renkaitten vaihto, eikä mikään. Ilmeisesti runko vaurioitunut. Toivotaan että saadaan ne pian korjattuna takaisin! Vielähän tässä mielellään Aatosta pitää liinassa ja Mimosaa rattaissa. Mutta kyllä mä odotan että päästään kerhoilemaan noiden tuplisten kanssa. On ne niin ihanan pirteän väriset! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)