torstai 2. elokuuta 2012

40+6, olen siis edelleen raskaana.

Edellinen yö tuli nukuttua erittäin hyvin. Heräsin rentoutuneena ja jopa hieman pirteänäkin, jos nyt muistan olotilan oikeaksi? Mimosakin oli hyvällä tuulella. Päätin siis toteuttaa päässäni pyörähtäneen ajatuksen "sairaalakassin" ja kissanruokajuttujen ostosreissusta lähikaupungissa. Vauva ei ole sen koommin hätyytellyt itsestään, kun anoppi oli hälyytetty paikalle 130km päästä pari päivää sitten. Tänään anopilla oli käyntiä kotipaikkakunnalleen ja soitin siis ystävälleni ja kysäisin lähtisikö hän mukaan Mikkelissä käymään. Pian oltiinkin jo reissussa ja kaikki etsimäni löytyivät. Niin kissan vitamiinit, hiekka-astia kuin raksutkin. Lisäksi Stellasta löytyi, lähes etsimättä, haluamani kassi johon mahtuvat kaikki sairaalaan mukaan tulevat jutut! Värikin oli vielä oikein kiva, eikä hinta (35e) ollut ollenkaan paha. Laukku oli 30% alennuksessa. Muutaman metrin päästä löytyi vielä mulle mekko 50% alennuksessa (13e) jonka aion pistää päälleni, kunhan sairaalasta kotiudutaan. :) Lisäksi Iisalle löytyi uusi koulureppu joka oli tällä kertaa heppa-aiheinen. Kenkiäkin katseltiin koulua varten, mutta ei vielä löytynyt tällä reissulla mieleisiä.

sairaalakassi ja äidin kotiutumismekko :)

Mitä mun sairaalakassissa sitten oikein on?
Vauvan kotiutumisvaatteet ♥
pattereita kameraan
Tupla-patukka
"Elämän kirkas keskipäivä" - pokkari
Kaikkien kolmen lapseni neuvolakortit
(kyllä, haluan ehdottomasti päästä niitä vertailemaan, kunhan tämä kolmas on syntynyt! :)
shampoo ja Doven suihkusaippua
kosteusvoide
Muutamat tissiliivinsuojat
imetysliivit ja pikkarit
pitkä, värikäs mekko
meikkilaukku, jossa meikit, harja ym. hygieniatarvikkeet + pieni peili
oma muki
Juhon koulussa tekemä liikkapussi, jonne tungen sairaalaantulovaatteet..

Ja seuraavat täytyy lisätä sinne kun lähdön hetki koittaa:
+ kamera
+ kännykkä & laturi

Uskoisin että noilla pärjään oikein hyvin! :) Muistan ensimmäisestä "sairaalaanmuuttokuormasta" kaikenmaailman käsityöt, kirjat, vaihtovaatteitten vaihtovaatteet, tuplapuvut vauvalle yms., niin että eräs romaniherra kysyikin että saatiinko kaksoset kun toinen toppapuku (täynnä varmaan vaatteita) oli epämääräisenä myttynä mun kainalossa ja "toinen", eli se ainut ja oikea vauva, oli kopassaan tyytyväisenä! Toisella kerralla muistan osanneeni pakata sairaalaan jo ihan sopivasti vaatetta ja muuta tarviketta. Yleensä en juuri hölväile kosteusvoiteella ihoani, mutta viimeksi muistan sen ihanan tunteen kun menin osastolta ensimmäistä kertaa suihkuun ja sivelin hyvän tuoksuista kosteusvoidetta iholleni "palkinnoksi" hienosti menneestä synnytyksestä! :) Tämän "hurjan" synnytyksen jälkeisen fantasian aion toteuttaa tälläkin kertaa ;)

Toiveissa siis ettei kovin montaa päivää tarvisi sairaalassa tällä kertaa olla. Sama oli suunnitelma viimekin kerralla, mutta Mimosan sydämestä kuulunut sivuääni "pakotti" meitä majailemaan sairaalassa sen kolme vuorokautta. Onneksi sivuääni oli jo kotiutuessa häipynyt ja seuraavalla viikolla olleessa sydämen ultraäänitutkimuksessa ei löytynyt Mimosalta mitään poikkeavuuksia. 

*     *     *

Mainittakoon vielä tänne muistiin että viime päivinä allekirjoittanut on ollut hetkittäin erittäin huonolla tuulella sekä väsynyt ja hermoja on kiristellyt epätavallisen runsaasti. Pistän todellakin lähestyvän synnytyksen piikkiin ja toivoinkin ettei synnytyksen jälkeen tulisi suurempia mielialanvaihteluita... Onneksi Juho on jäämässä heti isyyslomalle kun vauva syntyy. Päästään sitten tutustumaan kunnolla pieneen perheenjäseneemme sekä suurentuneeseen perheeseemme! Sitä odotellessa taidan lähteä nyt nukkumaan rentouttavat unet!

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä viimeisiin hetkiin vielä! <3

  Mun kassista on löytyneet vielä omat yösiteet, inhosin niitä sairaalan vaippoja :D
  Ja sit omat sukat, en voi sietää sairaala sukkia! :D Mut tarvinneeko näillä säillä sukkia...? Sitä ei voi tietää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tsemppauksesta!!!

   Noissa sairaalan vetimissä ym. näyttää olevan kaksi koulukuntaa. Joko niitä inhoaa tai sitten ne on ihan jees! :) Mä taidan kuulua tuohon jälkimmäiseen. :D Vaikka melkoisia tumppuja nuo sairaalan siteet on, mut saapahan huoletta vaihtaa niin usein kun on tarvis.. Ja verkkopikkaritkin mennee sairaalassa ollessa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)