torstai 22. marraskuuta 2012

Alkuhan se on tämäkin!

Tästä lähtien blogillani on kaksi kirjoittajaa. Toinen jolla on kuva-tili ihan tapissaan sekä toinen, joka aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, pienentäen tulevaisuudessa kuvat ennen blogiin laittamista... Sen verran v-käyrä on kohollaan, että jollei tää tästä lähde kulkemaan, niin blogini ottaa ja muuttaa lopullisesti toisen palvelimen alle... Mutta toivotan ettei niin radikaalia siirtoa tarvitse tehdä! 
Mutta hyvää yötä sullekin, tää lähtee nyt koisaamaan! 

7 kommenttia:

 1. Voi ei, sielläkin temppuilee blogger :/

  Täällä sujuu hyvin uudessa osoitteessa. Ei ole tullut enää roskapostausta lukukenttään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tuo roskapostausongelma on kadonnut!
   Suosittelen sullekin pienentämään noita kuvia, jollet ole niin aikaisemmin tehnyt. Ilmeisesti tulee kaikille jossain vaiheessa vastaan tuo kuvatilan pienuus... Tyhmää! :)

   Poista
 2. Se on vaan niin rasittavaa se kuvien pienentely... Jos vaan keksis jostain ohjelman jolla voisi pienentää kaikki kuvat kerralla, siis ettei tarvii yksitellen pienentää ja tallennella yms. Muutenkin vie jo aikaa laitella niitä "leimoja" kuviin, kun nyt musta on tullut ihan vainoharhainen että Avan kuvia pyörii jossain ympäri nettiä :D Tai koirien. Niitäkin kun kopioidaan feikkimyynti-ilmoituksiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä nyt oon oikein ymmärtänyt niin käyttämällä tuota picasaa, vois helposti ne kuvat pienentää sitä kautta.. Mutta toki jos sieltä poistaa jonkun kuvan, häviää se täältä blogistakin!

   Poista
  2. Niin joo. Pitää joskus perehtyä, jos jaksaa. Mulla kun on siellä sellaisia kuvia mitkä on jostain vanhoista (poistamistani) kirppisblogeista, niin vähän turhaan ne kuvat siellä on kun koko blogiakaan ei enää ole :D

   Poista
 3. Hei apua, multakin oppui kuvatila! Neuvopa kokeneempana, mitä ihmettä teen, sillä lisätilan OSTAMINEN ei kauheasti innosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on varmaan joku Bloggeriin sijoittaneiden (ahneiden) ihmisten kehittelemä juttu, että yhtäkkiä kaikilla on kuvatila vähissä ja rahallahan sitä sais nopeasti lisää! Törkeetä. Mä perustin itselleni sivupersoonan, saas nähdä toimiiko tää minkä aikaa niin!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)