torstai 22. marraskuuta 2012

Talvisempi terassi

Kun se talvi sieltä tulla tupsaapi, niin meidän terassikin alkaa pikku hiljaa muuttamaan muotoaan jouluisemmaksi. Talon sain entiseltä naapuriltamme, se on oikein suloinen, kun kynttilän valo loimuaa ikkunoista iltasella. Callunat löysivät paikkansa vanhasta saunakiulusta ja pieni raparperin lehti, jonka joskus sain kaveriltani, sopikin tuohon näiden eteen suloisesti. :) Oksassa roikkuu enkeli ja valkoinen olkitähti. Näiden takana on kartion muotoisessa kehikossa jouluvalot kieputettuna. Musta tuntuu ettei meille enempää näitä jouluvaloja tulekaan ulkosalle.

Nämä callunat koristavat terassimme kaiteella. Ihanan pirteän värisinä, vielä! 
Toivottavasti väri säilyy mahdollisimman pitkään hyvänä! 

Ulko-ovemme vieressä on tämmöinen asetelma. Nämä vaaleammat callunat ostin jo aikaisemmin, ja värikin on hieman jo rusehtunut alkuperäisestä, mutta saavat kelvata. Tuon pienen kranssin tekaisin perhekerhossa. Siinä on puukehikon päälle kieputeltu kissanliekoa. Minusta se on ihanan väristä! Lisäksi kuumaliimalla kiinnitin kranssiin tähden ja enkelin solmin siihen narustaan!

Lisäksi terassillamme on kuusi lyhtyä valoa tuomassa. Näin pimeinä päivinä tekee mielikin laittaa kynttilöitä valoa tuomaan... Mutta saisipa sitä luntakin jo pikku hiljaa sadella! 

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä. Toi talo on niin hieno :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Talo on tosiaan suloinen, oli kiva tuparilahja :)

    VastaaPoista
  3. Hhmmm, meillä on yläkerran parvekkeella talvikukkana koriin kuollut tomaattipensas. Voikohan siihen laittaa myös jouluvalot?;) -L

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)