keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Uusia verhoja sekä tyynynpäällisiä..

Me ollaan asuttu tässä kodissamme nyt 5 kuukautta. Tavarat ovat osin hakeutuneet paikoilleen, osin hakevat vielä paikkaansa, mutta pääasia on että ollaan viihdytty tässä uudessa kodissamme. ♥ Tää on just tähän hetkeen tosi ihana ja hyvä. Sopivan lähellä koulua, keskustaa ja omaa rauhaa riittävästi. Huoneitakin sopivasti viidelle henkilölle ja neljälle kissalle. Nyt kun vuodenaika alkaa vaihtua pian syksystä talveksi, näyttää nuo muutamat verhot, jotka meillä täällä ikkunoissa ovat, aivan turhan kesäisiltä. Ja olohuoneessa on niin kamalat ilmestykset ettei edes kehtaa kuvaakaan ottaa... Joten mä olen sitten viime päivät, korjaan ne oman ajan hetket, etsinyt meille talvisempia verhoja ja sisustustyynyjä... Ja tämmöisiä on löytynyt HM kodista, Hobby Hall:sta ja Jotexilta. Jotexilla oli mukava alennuskin, -40% kalliimmasta tuotteesta ja lopuista -20%.

Jotex verhot olohuoneeseen.
Jotexilta sisustustyyny

Jotexilta tonttuverhot ruokailutilaan
(olivat alessa 12,95e)
HM sisustustyyny olohuoneeseen

HM sisustustyyny olohuoneeseen

Hobby Hall sisustustyynyt (ruokatilaan kevääksi! :) huimat 5e pari

Tilasin myös Hobby Hall:sta makkariin kaksi sisustustyynyä, jossa teksti "Dreams". Kyseistä kuvaa ei enää tänään näkynyt nettikaupassa, joten taisivat tulla loppuunmyydyiksi. 

Ja nyt kun mä jo mielessäni olen saanut valmiiksi (ts. hiottua ja maalattua...) sen kierrätyskeskuksesta ostamani puusohvan, joka on siis tummalla petsilakalla maalattuna tällä hetkellä, niin tietenkin siihen tarvitsisi alkaa hommaamaan jo sisustustyynyjä pehmikeeksi... Verhokauppa.fi:sta löytyi vielä seuraavat tyynynpäälliset jotka nyt vielä jäivät tilaamatta...

Nämä siis verhokauppa.fi: stä löydettyjä...

Pikkusen alkaa olla sellainen tunne että allekirjottaneella meinaa karata mopo ihan täysin käsistä näiden sisustustyynyjen kanssa... ;)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)