perjantai 30. marraskuuta 2012

Tuulen tuiverrusta... Huomisesta alkaen joulukalenterin luukku aukeaa myös täällä blogissani ♥

Nyt on kyllä sellaiset vuosisadan tuulet että huh heijakkaa! Siis vaikka meillä ei sisällä (tietenkään) tuule, niin silti tuntuu että jo toi ääni menee mun luihin ja ytimiin!! Eilen illalla lämmitettiin takka ja hain jo uudet puut liiteristä sisälle, ettei varmastikaan tule kylmä tänne meidän kotiin. Ja voisi tulla myös sitä lunta tuon tuulen mukana, mutta ei näy missään... Meidän callunat ja terassilla ollut valokuusi vaan kaatuilee tuolla vähän väliä. Tänään olisi vielä joulun avajaiset torilla. Tämmöinen viima jos on vielä illallakin, niin taitaa jäädä käymättä! Onneksi siis voi lämmitellä täällä takan äärellä ja laitella vaikka joulua kotiin.

Pientä ahdistusta taas tekemättömistä töistä. Tänään on ainakin saatava keittiöön jouluverhot silitettyä ja laitettua paikoilleen. Lisäksi pitäisi etsiä jostain sisustyynyjä, että saisi nuo tilaamani tyynynpääliset paikoilleen. Sitten pitäis vähän neuloa niitä sukkia ja hioa tuota puusohvaa. Mä haluaisin nuo kaikki valmiiksi nyt just ja heti! Argh. Niin ja sit haluaisin tän blogitekstinkin jo tehtyä, että pääsisi muihin hommiin! (Pikkuisetkin herää just kohta!) Onneksi on ruoka sentään valmista illaksi.. 

♥     ♥     ♥

Huomenna avataan ensimmäinen joulukalenterin luukku. Joka tarkoittaa sitä, että myös mun oma joulukalenteri avautuu täällä blogissani! Julkaisen siis jouluaattoon asti joka päivä jouluaiheisen postauksen + varmasti sitten myös aina välillä tätä joka päiväistä juttua... Kaikki kaksikymmentäneljä postaus-aihetta ei ole ihan vielä mulle avautuneet, mutta toivotaan että keksin jotain kaikille päiville. *<;-) 

2 kommenttia:

  1. Onneksi nyt on viikonloppu! Tehdään yhdessä noita juttuja eteenpäin ;) Juhosi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)