maanantai 5. marraskuuta 2012

Tapettihommia!



 Viikonloppuna oli viimein aikaa tapisteerata ja pistää Early Bird seinälle. Jos lähtee siitä, että paikalla oli touhuamassa kaksi ensikertalaista, vauva ja 65e maksanut kohdistettava tapettirulla sekä muutama sähköpistoke, niin onnistuimme erinomaisesti! Työnjako oli selvä, Juho hoiteli seinän pohjatyöt, eli tasoitukset ja listojen sekä pistorasioiden ym. irroittelut. Minä laskeskelin, mittailin ja leikkasin vuodat sopivan mittaisiksi. Tytöt oltiin onneksi saatu muualle hoitoon, Aatoksen kanssa homma oli vielä helppoa kun toinen tyytyväisenä katseli, nukkui ja välillä vähän söi. Pistorasiat meinasi hieman tuottaa hankaluuksia, mutta onneksi veljeni (perheineen) kävi siinä antamassa taustatukea Juholle. Hermoja raastavin ja stressaavin osuus oli saada kohdistukset osumaan, mutta loppupelissä ei se niin vaikeaa ollutkaan. (Onneksi!)

Ennen tapetointiahan Juho oli kysellyt isältäni, olisko tällä jotakin viime hetken vinkkejä tapetointiin? Tähän isäni oli vain sanonut että jahka olet sen emännän kanssa tapetoinut niin tiedät tehneesi!!! :O Whoot! :D Voi, voi! Kyllä mä näiden vuosien saatossa onneksi olen jonkun verran oppinut itsehillintää ja rauhoittamaan mieleni! Jossain vaiheessa mietin aamusta, että jos mä haluan, että Juho tapetoi mun kanssa joskus uudelleenkin, niin täytyy antaa toiselle tilaa, eikä itse päsmäröidä hommaa pilalle! ;) (Niin, elämä neitsyen - pikku pilkunviilaajan - kanssa ei välttämättä aina ole niin auvoista. Mutta toisaalta, veljeni on skorpioni, joka myös vaimonsa mielestä mittaa ja mallaa tuntitolkulla ennen kuin joku hylly on seinässä... Että mistä lie tämmöiset ominaisuudet onkaan peräisin??!! :) ) Ja tosiaan, sen verran hyvin onnistuttiin että jatkossakin on tapetointihommia edessä! (Kun kerta tarvittavat välineetkin on nyt omasta takaa!)


Siinä se sitten on! Valitettavasti en millään malttanut odottaa, että listat olisi olleet paikoillaan... Ja muutenkaan kuva ei oikein anna oikeutta koko tapetoidulle seinälle. Mutta me tykätään kovasti. :)  

4 kommenttia:

 1. Aivan kiitettävä suoritus. Ja vielä ensikertalaisilta.:) -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitoksia kiitoksia! Toivotaan että joku päivä olis aikaa myös tehdä viimeistelyhommat, eli saada pistorasiat seiniin ja listat paikoilleen... :)

   Poista
 2. Hienohan siitä tuli!

  sain viestiä että sulla olis kutsu ryhmään fbssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitokset!
   Kävinkin jo vähän kirjoittelemassa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)