tiistai 27. marraskuuta 2012

Pieniä vieraita!

Aatos 3,5kk ja Tarmo reilu 4kk :) olivat aika samankokoisia poikia. 
Kaverukset nappasivat kädestä kiinni heti alkutekijöiksi! :)

Meillä kävi tänään vieraita, kuten kuvastakin voi päätellä, mutta sitä ennen käytiin perhekerhossa, jossa askartelimme enkelikortit! :) Muuten Mimosa touhuili kerhossa omissa leikeissään ja Aatos otti nokoset, joten Juhon villasukatkin etenivät muutaman rivin kahvittelun ja turinoinnin lomassa.. ;) Kerhon jälkeen syötiin, lapset kävivät päiväunille ja minä tein pikaisen paikkojen raivauksen sekä aloin leipomaan suklaakakkua vieraille.

Pian jo vieraat saapuivatkin! Meille tuli kylään mummoni sisko Toini ja hänen tyttärensä Taina lapsineen. Meillä on aika saman ikäiset lapset Tainan kanssa. Urho täyttää joulukuussa 2 vuotta ja Tarmo on nyt 4 kuukautta. Ja meillä Mimosa on 1v 6kk ja Aatos 3,5kk vanha + tietysti sitten Iisa 8v tuohon päälle. :) Niin ja koulun jälkeen meille saapui myös Iisan pikkuserkku Minka, joka on myös näille poikasille sukua. Oli siis sukua kerrakseen koolla! :)

Yhteiskuvan saaminen kaikista lapsosista oli hieman hankalaa ;) 
Juuri tämän parempaan ei allekirjoittanut pystynyt! :D

Oli oikein mukavaa nähdä! Me ollaan Tainan kanssa nähty viime vuonna edellisen kerran. Tuon tapaamisen  jälkeen meille molemmille onkin sitten kerennyt syntymään yhteensä KOLME lasta! :D :D :D Aika uskomatonta, mutta aivan totta! :D Taina kertoi vasta lukeneensa mun lähettämiä kirjeitä vuosilta1995-2000... Ja sen jälkeen kirjeet pääsivät takkaan! Meilläkin on piirongin laatikko täynnä kirjeitä... Mitähän niille pitäisi tehdä? No, saavat vielä luvan olla paikoillaan, mutta ei kai niitä nyt lopun ikää voi siellä piirongin laatikossa pitää! :)

Vieraiden lähdettyä kävin lasten kanssa mummoa moikkaamassa. Lapset pistivät osastolla parastaan, joten vierailumme ei kovin pitkään kestänyt. Kotiin tullessamme jätin kaikki kolme Juhon huomaan ja jatkoin matkaani kauppaan. Jotenkin tuntui, että se pieni oma hetki, tuli sillä hetkellä tarpeeseen, vaikka ruokakaupassa käynti ei yleisesti ottaen ole niitä suosikki mestoja.. :) 

Vaan nopiasti se tämäkin päivä iltaan asti jouti. Näin sentään Maajussille morsiamen - se onkin oikeastaan niitä ainoita ohjelmia mitä oikein seuraamalla seuraan! :) Nyt nukkumaan!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin maanantai on äidin tv-ilta: ensin Maajussille morsian ja heti perään Täydellisten naisten uusinnat. Mukavasti katoaa kaikki maanantaiangstit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kyllä, maanantait on hyvä lopettaa leppoisiin tunnelmiin!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)