maanantai 19. marraskuuta 2012

Operaatio puusohva!


Tässä tämä meidän uusi puusohva nyt sitten on. Kierrätyskeskuksesta 60e.
Siellä se odotteli uutta omistajaa perimmäisessä nurkassa... Ilmeisesti riittävän kauan että hintakin tippui 25 euroa samantien kun sanoin ostavani sen! :D Enkä edes tinkinyt! Tässä oli alun perin päällä sellaiset rumat, vihreät patjat, mutta onneksi ne olivat niin huonossa kunnossa ettei kukaan ollut huomannut tätä sohvaa niiden alta! ;) Ja kun mentiin sohvaa hakemaan, ilmoitti kierrätyskeskuksen rouva, että valitettavasti he joutuivat heittämään ne patjat pois, kun olivat niin huonossa kunnossa... Ei todellakaan haitannut. :)

Seuraava operaatio olisi saada tästä tuo tumma petsilakka pois, mä haluan tästä valkoisen. Hiontapaperit on ostettu, joten se työläin vaihe olisi vain aloitettava. Googlettamalla löytyi vinkki että Jyskistä voisi ostaa pari edullista patjaa ja leikata niistä sopivan kokoiset ja sen jälkeen päällystää ne mieluisalla kankaalla. Siinä sitten seuraava projekti, kunhan ensin on hiottu ja maalattu. Toivottavasti tää olisi vielä tämän vuoden puolella valmis! :)

Ja kunhan tämä valmistuu, mahtuu meille taas tarvittaessa pari yökyläilijää enemmän!

2 kommenttia:

 1. Ihana! Voimia ja intoa tuohon kunnostamiseen. Mä olisin halunnut meidän keittiöön valkoisen puusohvan, joka lojuu tarpeettomana vanhempieni vintillä. Mutta eihän se meille mahtunut. Nyt se onneksi sitten vissiin tulee vanhempieni uuteen työhuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllähän tässä urakkaa riittää... ;) Yritän tässä nyt päättää alotanko homman noista todennäköisesti hermoja eniten repivistä pinnoista vai levystä!

   Toivottavasti vanhempiesi puusohvakin pääsee arvoiselleen paikalle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)