keskiviikko 20. elokuuta 2014

32+6 ultrassa käynti ja kukkapeiton aloitus! :)

Tänään oli lapsiveden määrän tarkistus ultralla. Kylläpä oli jännittävä aamu odotella lääkärille pääsyä. Mutta tällä kertaa onneksi kaikki oli hyvin!! Veden määrä oli lisääntynyt niin, että minäkin huomasin lähes heti tilanteen olevan paljon parempi kuin viimeksi. Siellä se neiti kovasti möyrysi ja sykkeet kävivät välillä kahdessasadassakin! :) Seuraava lääkärineuvola onkin sitten 4 viikon päästä, jolloin mennään rv 36+6. Ensi viikon maanantaina käyn kuitenkin normaalissa neuvolassa sovitun mukaisesti. Yksi huoli siis täällä vähemmän! :)


Eilen illalla, kun oikein innostuin virkkaamaan vauvalle peittoa jämälangoista (tai no, voiko puhua "jämälangasta" jos aloittaa ihan uuden koskemattoman kerän.. ;) No, joka tapauksessa langoista, joille ei ole ollut parempaa käyttöä!), vauva ojenteli itseään todella paljon ja koko yön tuntui menkkamaista juilintaa alavatsalla. Onneksi se rauhoittui kun nousin sängystä ylös ja aloin aamupuuhat. 

Tosiaan näin kivoja kukkasia olen eilisestä alkaen virkannut! Nämä saavat vielä luonnonvalkoiset reunukset, jolloin kukkasista muodostuu neliö ja ne on helpompi liittää yhteen. Tosin muutama kukkanen tulisi tehdä vielä sitä ennen. Ja mietin vielä, laitanko tähän jonkun kankaan toiselle puolelle vai meneekö ihan näin? On kyllä tosi kivaa tuo virkkaaminen! Liityin facebookissa "Virkkaus" nimiseen ryhmään ja tämä peitto on sieltä bongattu ohjeineen. Kunhan saan tämän valmiiksi, niin laitan sitten linkkejä ohjeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)