lauantai 16. elokuuta 2014

Epäonninen aamupäivä mutta myös parempia hetkiä..


Huoh! Olipahan aamupäivä tänään! Lähdimme koko perheen kera torille ja eikös pysäköintipaikalla automme kylkeen peruuttanut joku papparainen. Onneksi ei lommoja tullut (eikä tietysti ihmisvahinkojakaan), mutta auton kyljessä ollut muovikaistale täytyy maalata uudelleen. Onneksi tapauksella oli silminnäkijä ja myös kolaroijan tiedot on selvillä.. Mutta ikävää ylimääräistä hommaahan tästä nyt tuli. No, torikahvilaan mennessä mun maksimekon alle kurvasi äkäinen ampiainen ja tuikkasi samantien mua polveen!! Juutas, siinä vaiheessa teki mieli jo luovuttaa ja häipyä äkkiä takaisin omaan kotiin... Sain kuitenkin samantien sokeripalan käsiini, jonka painoin ampiaisen pistokohtaan. Se imee myrkkyä sisäänsä ja pahin kipu helpotti muutamassa minuutissa. Onneksi ei mokoma lapsia tuikannut sentään! Kahvittelun jälkeen Juho lähti lapsien kanssa ostamaan karkkipäivän karkit ja mä lähdin rauhoittamaan mieltäni kirpparille. Sieltä tarttuikin mukaan 68cm Bogin välikausihaalari vauvalle joka maksoi 8e, sekä 2e KappAhlin yökkäri (74/80). Välikausihaalari oli tosi hyväkuntoinen. Ei mikään vedenpitävin versio kylläkään, mutta tuskinpa vauvaa siinä vaiheessa kevättä vielä paljon vaunuista laitetaankaan kuraista maata tonkimaan... :) 

Silloin torstaina mä ajelin sinne Vantaalle mammameetinkiin ja oli kyllä kiva käydä moikkaamassa naisia, joiden kanssa on keskustelupalstalla jakanut tätä odotusaikaa! Sen kummempaa ohjelmaa ei ollut, muuta kuin keskustelu ja herkuttelu. Jokainen toi tullessaan jotakin herkkuja, suolaista ja makeaa oli pöydät täynnä! Ja siinähän se ilta kului mukavasti santsatessa herkkuja ja höpötellessä lähinnä raskausjuttuja! Ajomatkakin sujui suht kivuttomasti, tosin seuraavana päivänä kyllä haukotutti melkoisesti ja pakko oli nukkua pikkuisten kanssa tunnin päikkärit. Iltaa kohden onneksi vähän virkistyin ja jaksoin jopa tarttua maalipensseliin ja hiomapaperiin. Hain varastosta pinnatuolin käsittelyyni ja myöhemmin maalasin pohjamaalilla Iisan vaatekaappisysteemin valkoiseksi. Täytyy sanoa, että kylläpä muuttui melkoisesti! :) Postaus näistä tulossa, kunhan saan vähän valmiimpaa aikaiseksi.

Tänään käytiin vielä illalla Raatilla, jossa oli mummo ja Päivi-täti ja Pepe + Pepen poika, niin ja isäni. Veimme mustikkapiirakan ja jätskiä mukanamme ja juotiin siellä Aatoksen synttärikahvit viikon myöhässä! :) Juho ja tytöt kävivät vielä rantasaunalla löylyttelemässä. Minä jäin Aatoksen kanssa tupaan tekemään ristipistotyötä ja Aatos leikki mummon kanssa kassakoneleikkejä ja välillä pussaili meitä "tyttöjä".. ♥ Kotiin ajellessa järvistä nousi usvaa ja tuo kuvakin tuli napattua matkan varrelta. Kauniita elokuisia maisemia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)