tiistai 19. elokuuta 2014

Lemppareita Meandin syyskaudesta 2014!

Muutaman kerran olen nyt Me&I:n uutta syysmallistoa käynyt katselemassa ja päätin tehdä pienen kollaasin, mitä meille ehkä saattaisi kotiutua. Oman retrobuumini pikkuhiljaa laimentuessa, näytti mallisto aavistuksen ehkä turhankin keltaiselta. Jotain siellä kuitenkin on mikä säväyttää! ;)

Kuvat www.meandi.se/fi

Tässäpä ne mitä malliston kuvista on mieleen parhaiten jäänyt. Valitettavasti Aatos taitaa jäädä nyt ilman mitään vaatetta tästä kaudesta. Ei vaan nuo poikien jutut kolahtaneet. Toki voihan tilanne muuttua, kun pääseen jossain vaiheessa näkemään nämä vaatteet livenä! :)

Toisaalta olen saanut myös muiden merkkien kotimyyntikutsuja mm. Nosh, PompDeLux ja Silverjungle. Jospa edes osaan pääsisi osallistumaan! Silverjunglella oli kevätkauden loppuunmyynti -50% ja kun tilasi 50 eurolla, sai tilauksesta koodilla vielä -50% alennusta. Minä pistin tilaukseen kahdet neuloshousut vauvalle, Aatokselle pipon, Mimosalle kaksi tunikaa ja yhden juhlamekon. Posteineen nämä kaikki maksoivat n. 30e! Mielenkiinnolla odotan minkälaisia vaatteita nuo ovat! Alennukset ainakin olivat enemmän kuin kohdillaan! ;)

Huomenna aamusta on lapsivesikontrolli edessä. Toivottavasti siellä olisi kaikki hyvin. Vauva on ainakin ollut joka päivä hyvin aktiivinen liikkuja. ♥ Minä aloitin tänään virkkaamaan vauvalle peittoa ja täytyy varmaan vielä ainakin yksi kukka tehdä valmiiksi, ennen kuin malttaa käydä nukkumaan! Hyviä öitä vaan muillekin kukkujille! :)

2 kommenttia:

  1. Täälläkin olisi ensi viikolla luvassa PompdeLux-kutsut ja myöhemmin Nosh-kutsut. Meandin-kutsuja ei taida tänä vuonna kukaan tutuista nyt pitääkään, joten tästä mallistosta jäävät sitten vaatteet hankkimatta. Tsemppiä lapsivesikontrolliin <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta! Onneksi ultrassa oli kaikki hyvin! ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)