torstai 28. elokuuta 2014

Elokuun elämäämme..

Doris ♥

Viimeiset viikot ovat menneet säitä ihmetellessä lähinnä. Joka päivä on satanut ja ollut hetken poutaa, mutta vain ihan pienen hetken. Nyt oikein ihmettää miten aurinko noin paistaakin? Me olimme tänään perhekerhojen leiripäivässä klo 10-13.15. Ohjelmassa oli esittelyä, hartautta, vapaata leikkiä, ruokailu, leikkiä ja kun nyt iltapäivällä alkoi zumbaosuus ja saunat, lähdin Aatoksen ja Mimosan kanssa kotiin päiväunille. Siellä ne nyt nukkuvat. Toivottavasti heräävät ennenkuin alkaa taas ehkä sataa? ;)

Mä olen iltaisin ja päivisin tehnyt vauvanpeittoa ahkerasti. Tällä hetkellä oon yhdistämässä paloja toisiinsa. Sitten vielä pitäisi tehdä peiton ympärille joku kaunis virkkaus ja se olisi valmis. Yllättävän nopeasti onkin valmistunut! Tein myös parina päivänä kaksi tiskirättiäkin, tällä kertaa parannetulla versiolla. Kunhan saan nää virkkaukset valmiiksi, niin kotiin on hommattu myös jatkourakkaa. Toissa viikonloppuna haettiin vanha ovi, josta ajattelin tehdä meidän makkariin sängynpäädyn. Viime viikonloppuna tuotiin maalta mukaan heinäseipäitä, joista olisi tarkoitus tehdä kenkähyllyjä eteiseen. (Eteinen pitäisi myös maalata!) Eilen isäni toi veljeni luota kolme vanhaa ikkunaa, joista ajattelin tehdä Iisan huoneen vaatekaappi/parvisänky-systeemiin ovet. Edelleen maalaamatta on tuo olohuoneen tumma seinä ja myös toinen pinnatuoli pitäisi hioa ja maalata valkoiseksi. Montahan urakkaa näistä saan valmiiksi ennen kuin vauva on syntynyt? :) Jotain nyt olisi kuitenkin kiva saada aikaiseksi, kun tuskin heti vauvan syntymän jälkeen on rahkeita minkäänlaisiin tuunaushommiin... No, täytyy tehdä minkä jaksaa! :)

Huomenna olisi edessä taas hautajaiset, jonne olen menossa yksinäni. Mummoni veli lähti viimeiselle reissulleen kaksi viikkoa sitten. Silloin kun äiti vielä eli, toissa jouluna siis, oli tämä Topi viettämässä meillä osan joulusta ja nyt viimeisenä kesänään hän vietti paljon aikaa mummoni luona. Huomenna mamma tulee hoitamaan lapsia ja minä lähden tosiaan yksikseni tällä kertaa. Juho ei pääse töistään ja lapsilla on juuri hautajaisten aikaan päiväunet, niin tällä kertaa parempi sitten näin.. 

Seuraavana viikonloppuna meillä olisi Juhon kanssa edessä todennäköisesti viimeinen "lapsivapaayö", ennen kuin tämä pikkuinen syntyy. Tarkoituksena olisi tehdä reissu oikeinpa Helsinkiin asti, ja käydä samalla katsomassa vaunuja ja kenties poiketa Ikeassakin poistulomatkalla. Aika mukavaa! En voi väittää, ettenkö jo odottaisi reissua innolla! ;) Sitä ennen kuitenkin startataan perhekerho maanantaina ja Mimosan oma kerho tiistaina! Siitä se vaan arki pyörähtää meillä muillakin kunnolla käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)