tiistai 17. huhtikuuta 2012

Pieni shoppailu piristää aina!

Eilisen päivän ahdistusta helpotti kovasti kun sain purkaa tuntojani! Sen jälkeen eksyin vielä fb-kirppikselle josta bongasin nämä ihastuttavat 62cm potkuhousut <3 Nämä ovat siis käyttämättömät! Vaunuttelimme vielä samana iltana hakemaan nämä myyjältä. Potkuhousut on valmistanut paikallinen yrittäjä ja kotisivut löytyvät täältä. (Myös fb:ssä voi käydä tykkäämässä Ompelimo NeaK:n sivustosta!) Käy ihmeessä kurkkaamassa jos Retro-lastenvaatteet kiehtovat!

Mä olen niin hullaantunut näihin, ja mikä herkullinen väri! :)

Mimosakin sai jo etukäteen 1v synttärilahjaksi ystävältäni Marjalta
Benettonin paidan ja pikkuisen norsun! Suloiset nämäkin! (Valitettavasti paita silittämätön..)

Olen mä itsellenikin jotain ostellut, peräti hurjalla kolmella kympillä jalkineita! :D Aijai, oli se aikaa kun joskus olen ostanut 200€ maksavat Vagabondin ihanat nahkaiset saapikkaat itselleni! No, yhden lapsen ja yhden aikuisen ihmisen taloudessa oli vähän enemmän rahaa ostella kaikkea itselle. Mutta ajat muuttuvat, nyt nautitaan (rahallisesti) niukemmasta lapsiperhe-elämästä, sisältöähän tässä elämässä on sitten sitäkin enemmän! :)  

Nämä ballerinat bongasin ihan paikallisesta S-marketista :) Kyllähän näillä pikkumatkoja kesällä menee!

Ja tässä on H&M:ltä tilattuja varvassandaaleja oikein tuplaten! (4,95/pari)

Näiden sandaalien veroisia en ole mistään löytänyt, hinta-laatu suhde siis kohdallaan! :)
Mulla on ollut näitä samoja sandaaleita vihreinä ja ruskeina versioina. Läheiseni varmasti muistavat nuo ruskeat... Mä en raaskinut heittää niitä millään roskikseen, ennen kuin vasta viime syksynä, kun ei ollut mitään vastaavaa tilalle.. Päätin nyt tilata kahdet jos tätä mallia vielä myyntiin tulisi ja tulihan sitä onneksi. Nuo rakkaat ruskeat, tai siis vaan toinen niistä, tuli jo pari vuotta sitten ruohonleikkurin ajelemaksi... Mutta öh, vaikka ulkonäkö ottikin siipeensä, niin toimitakyky säilyi entisellään...  :D

Iisallekin saapui H&M vaatelähetys samaan aikaan mun sandaalien kanssa, mutta ne on jo kaapissa odottamassa kesää! 


4 kommenttia:

 1. Ihanat potkarit! :)) kai ne on sellaista ohuempaa froteeta, niinkuin joskus silloin kauan sitten?

  VastaaPoista
 2. Kyllä, juuri sellaiset ihanat! :)

  VastaaPoista
 3. Nuo Hennesin sandaalit ovat kyllä ihan ehdottomat! Toissa kesän kävelin pelkästään niillä, ja hajosivat vasta kesän lopussa - ja autottomana ja laiskana pyöräilijänä tuli käveltyä PALJON. Korkkareita sun muita tulee käytettyä lähinnä juhlissa tai yöelämässä, muuten kesällä kuuluu ehdottomasti läpsytellä sandaaleilla.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa löytää kohtalotoveri! :) Harvinaisen vähän kyllä niitä näkee kenelläkään jalassa (vai ymmärtävätkö muut liikkua sandaalit jalassa vain kotioloissa?).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)