tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tiistain turinat!

Eilen mua ei haitannut yhtään että satoi lunta. Pääsinpähän edes päiväksi (tai jopa kahdeksi!) siitä vaunujen mukanaan tuomasta kurasta eroon! Muistan joskus ajatelleeni vaunujen renkaiden päälle laitettavien "kurasuojien" olevan pakosti jonkun vuoden turhake, mutta nyt ottaisin kyseiset pussukat mieluusti käyttöön. Kaikki muutkin, jotka joutuvat säilyttämään vaunuja omassa makuuhuoneessaan, takuuvarmasti taistelisivat niistä tähän aikaan vuodesta.

Se nalletaulu, joka on ollut vuodesta 2004 (ehkä?) kesken, alkaa olla loppusuoralla. Viimeistä väriä (valkoista) pistellään ja sen jälkeen tehoste-ompeleet vielä paikoilleen, prässäys ja siinä se sitten on kehyksiä vailla! Näin ne vaan toiset (ikuisuus-)operaatiot valmistuvat! :) Sen jälkeenhän voi vaikka aloittaa sen virkkaamisen opettelun?!?

Tämän kaiken keskellä meillä valmistaudutaan nyt synnytykseen. Viimeiset päivät menossa Bestiksen tiineydessä. Vähän jännittää, kuinka synnytys tulee sujumaan, vaikkei edes eka kerta menossa vaan neljäs! Tosin emo on ensimmäistä kertaa asialla. Meillä on laitettu pesä valmiiksi, on kissanhiekka-astia emolle, on kalliita ruokia hamstrattu synnyttävälle ym. Kissajutuista aloitin kirjoittamaan omaa blogiakin, niitä juttuja voi seurata halutessaan tästä osoitteesta: http://sibsukansiperiankissat.blogspot.com/ linkki löytyy myös tuosta sivupalkista oikealta.

Vieläköhän jotain olennaista? Just nyt syön tuplaa ja nautin päiväkahvista. Elämä tuntuu hyvälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)