lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lauantain hetki!

Ihana rauhallinen hetki. Mimosa nukkuu. Juho on hakemassa niitä meidän vieraita Helsingistä, saapuvat sinne Virosta laivalla. Ja Iisukka lähti kaverilleen leikkimään ja sieltä tallille. Joten mulle siunaantui tässä ihan omaa aikaa! Tein mahdollisesti juuri imurikauppojakin varaten yhdeltä keskustelupalstalta 70€ maksavan Dysonin meille! Katsotaan millainen peli on. Jos on hyvä niin ostetaan sitten seuraavaksi se Animalpro tai Allergy-malli. Kalliitahan nuo ovat kuin mitkä, mutta jos laatupelejä niin sen parempi. On vaan niin monenlaista mielipidettä, kuinka toisilla ei toimi lainkaan ja toisilla taas tosi hyvä! Volta on tosiaan palvellut kiitettävästi kaikki nämä 11 vuotta. Kaitpa siinä imutehokin on vielä ihan jees, kunhan pussi ei ole liian täynnä. Mutta muuten se alkaa olla varreltaan melkoisen teippailtu kapistus! Ja Juho jo ilmoitti, ettei aio sillä enää imuroida! (O_o ???) Öh, ja niin ne mielipiteet muuttuu. Nyt en ole enää varma tuosta Dysonista, kun mainostivat mulle Elektroluxin Ultraonea, joka siis hiljainen ja kuulema tepsii myös kissankarvoihin. Mutta parasta olisi väri, pinkki!!! Mä en enää tiedä mitä tehdä! (Vanhemmillani näytti olevan samanlainen imuri, joten koetestataamaan se täytyy ainakin mennä!)

Meillä on nyt pihan keväthommatkin tehtynä. Haravoitu siis. Kävipä helposti, kun viime syksynä laitettiin oikein urakalla siistien, siis leikattiin noita pensaita ja muita sekä oksasilppurilla vielä tehtiin niistä selvää. Ja Juho ja Iisa teki vielä tosi loppusyksystä haravoinnin. Nyt oli tosi helppo nakki siis edessä. Ihan mukava että piha näyttää nyt siistiltä kun on vieraitakin tulossa sekä asunnonkatsojia (toivottavasti) ensi viikolla! Krookuksetkin kukkivat vielä kauniisti! Tällä hetkellä aurinko paistaa mutta tuulee aika paljon. Aika hyytävä keli oli kun torilla pyörähdettiin koko perheen voimin jätskeillä. Käytiin myös pikaisesti kirpparilla jossa tällä kertaa ei tunnu tavara liikkuvan ollenkaan. Harmi! Yleensä nämä lauantait ovat olleet niitä mukavampia päiviä, mutta onhan tässä vielä hetki aikaa kirppistellä. Vielä viikon ainakin meillä on pöytä varattuna. Täytyy miettiä otetaanko vielä kolmaskin viikko. Sikäli kun nyt saataisin se 60€ täyteen, (20€/vko) niin ei menisi sitten kirpparipöytä miinukselle! :/ Väliäkö niistä tienesteistä, kunhan vain saataisiin niitä vaatteita ja tavaraa kaupaksi! (Pois täältä nurkista pölyyntymästä!) Parempia vaatteita olenkin laittanut jo fb-kirppareille myyntiin, kun niistä saa siellä paremman hinnan kuin tavan kirpparilla kehtaa pyytää. 

Ensi viikollekin täällä on jo kovasti ohjelmaa. Keskiviikkona menen seurakunnan äitien saunailtaan. :) (Rajut on harrastukset täällä! ;) ) Siellä siis tuttuja perhekerhosta ainakin! Ihanaa! Odotan kovasti. Saunaa ja iltapalaa, mitäpä sitä ihminen muuta tarvitsisi arjen keskelle? :D Perjantaina mulla on lääkärineuvola edessä ja sitten oli jotain muutakin, en nyt muista mitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)