torstai 26. huhtikuuta 2012

Ostoksilla käyntiä...

Me käytiin eilen ex. tempore reissulla Mikkelissä. Ensin kurvasimme Reaalikirppikselle, joka oli hieman pettymys allekirjoittaneelle. Tai sitten päivä oli vaan huono ja parhaimmat lastenvaatteet olivat jo menneet... No, tulihan siellä sitten peräti viidellä eurolla shoppailtua! :) Kesämekko Mimosalle, pieni body ja pari paitaa. Seuraavaksi jatkoimme matkaa kaupungin keskustaan. Ja sieltä sitten Akseliin ja Stellaan. Lindexillä oli osta kolme maksa kaksi lasten vaatetta ja Mimosalle lähti sieltä matkaan seuraava setti. 

Nämä Mimosalle Lindexistä!

H&M:lläkin pyörähdettiin ja mukaan tarttui parit legginssit sekä ihana shortsihaalari! :)

Ja nämä löydöt olivat paikalliselta kirppikseltä masumiehelle! Ihanaa velouria kummatkin, ensimmäinen oli 1€ ja toinen 1,5€ joten löytöjä kerrassaan! :)

Sitten fb-kirppareilta tilaamiani vaatteita, Tutan leijona-body sekä krokotiili potkarit!

Ja Po.Pin pieni hattu sekä body vauvalle

Ja onhan se pikkumiehelle jo ensimmäinen slipoverikin hankittuna! :) (0,5€ paikallisesta kirppiksestä!)

Mäkin sain ihan oman uuden laukun! (Ja perhoskorvikset!) Sekä Juho osti itselleen sen himoitsemansa kevättakin! Syömässä käytiin Subissa ja vielä reissun päätteeksi juotiin Mäkkärissä kahvit ja allekirjoittanut vetäisi pehmiksen. :)

Hassua kun olen kuullut niin monen "valittavan" ettei pikkupojille löydä oikein mitään kivaa ostettavaa, toista on tytöille! Musta taas tuntuu että olen tehnyt tosi kivoja löytöjä juuri poikavauvalle ja on tosi kiva ostella juuri sitä mistä itse kovasti pitää. Kuten huomaa, tämän hetken suosikkivärejäni ovat vihreä ja ruskea. Turkoosi tietysti, mutta mikään vaaleansininen ei kolahda ollenkaan. Varmasti niitä tulee lahjaksi, kunhan vauveli syntyy ja käytettyäkin sitten, mutta itse en sitä väriä tällä hetkellä ostaisi! 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivoilta teidän päivät.:) Mä olen myös todennut, että kun ostaa lapsille laadukkaita vaatteita niin niillä on tosi hyvä jälleenmyyntiarvo, koska ovat ainakin näin yhden lapsen jälkeen aivan tosi hyvässä kunnossa.:) Sain viime syksynä kirpparilta 500e, kun myin muutaman ikeakassillisen näiden vanhoja rytkyjä. -L

    VastaaPoista
  2. :D kuulostaa tosi "rytkyiltä" myymäsi vaatteet! Mutta kieltämättä mukavan kokoinen bonus arkeen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)