lauantai 21. huhtikuuta 2012

Asuntojuttuja, kauppoja, kirppareita sekä masumiehiä!

Mistähän aloittaisi? Otetaan tähän ensimmäiseksi se, että meidän asunto on myymättä. Mutta tänään kuulimme että kaksi muuta taloyhtiössämme myynnissä ollutta samankokoista kolmiota ovat menneet kaupaksi! :) Onpa todella hyvä uutinen! Eipä sillä, etteikö olisi ollut mukava sanoa että meidän asunto on yksi näistä myydyistä, mutta toisaalta meidän asuntomyynnin kannalta helpottaa kovasti, kun ei ole kahta muuta saman kokoista asuntoa samassa taloyhtiössä myynnissä. Ja lisäksi nämä kaksi asuntoa ovat olleet jo jonkin aikaa myynnissä, joten suotakoon heille myynnit ensimmäiseksi, kun kauemmin myynnissä ovat olleetkin. Sain lisäksi tänään välittäjältä asuntoamme koskevan hintatarjouskyselyn joltain asiakkaalta... Jään odottamaan tuleeko puhelun pohjalta tarjousta vai ei. Nyt kuitenkin tilanne näyttää edes hetken aikaa taas valoisalta.

Tänään kun asuntoasiat olivat puheen vanhempieni luona heillä oli vaan oikeastaan yksi asia mielessä. Myykää pois vaan ihan millä hintaa tahansa, kunhan ei käsiin jää. Jep! Juuri tässä se syy miksi en yleensä harrasta vanhempieni kanssa asuntokaupoistamme juttelua. Me ollaan niin eri aaltopituudella. He lietsovat paniikkia - jota en todellakaan kaipaa tähän elämäntilanteeseen.  Eilen Juho ehdotti että jollei asunnosta tarjota haluamaamme hintaa, niin otetaan siihen vuokralaiset. Ainakin tällä hetkellä se tuntuu hyvältä ajatukselta. Eiköhän tässä pärjätä.

Niin ja sitten! Eilen tein elämäni suurimmat asuntokaupat! :) Olemme nyt sitten Juhon kanssa uuden kotimme omistajia, tosin hallinto-oikeus siirtyy meille vasta 4.6.2012. Saamme vietellä nykyisessä kodissamme vielä Mimosan 1v pirskeet rauhassa ja sitten muutetaan! Ihanaa - lisää tilaa! Se tuntuu jo mielessä meidän kodilta. Jospa huomenna kävisimme syömässä asuntokauppojen kunniaksi ihan ravintolassa asti? =)

Sain sitten myös ne kirpputorikamat hinnoiteltua ja vietiin tänään kirpparille. Tai en sentään kaikkea saanut laitettua, mutta kaikki uudet - ei ennen myynnissä olleet - ovat nyt kirpparilla henkareissa ja pöydällä tarjolla odottamassa maanantaita! Pari koneellista vaatetta on vielä pyykissä, sellaisia jotka ovat ennenkin kirpparilla olleet. Täytyy ne huomenna hinnoitella ja vähän tavaroita on myös hinnoittelematta. Ihmeellisesti sitä vaan kertyy kaikkea. Tai sitten sitä osaa vaan luopua kun liian pitkään ovat olleet kaapissa pölyyntymässä. Niin, tosiaan pari vuotta kun on putkeen raskaana, niin ne omat vanhat vaatteet ei herätä enää minkäänlaisia tunteenpuuskia. Pois vaan. Helpottaa tuota muuttoakin sitten! Pari kertaa vuodessa kun saisi kirpparille vietyä tavaraa niin hyvä olisi!

*    *    *

Kerrotaas vielä että raskausviikot ovat nyt 26+1. Masumies möyryää melkoisesti. Vauva on ollut tähän asti perätilassa. Tiedän, sillä liikkeet ovat tuntuneet vain ja ainoastaan tuolla alakerrassa. Mutta eilen kaveri siirtyi kovan mylläämisen päätteeksi pää alaspäin. Nyt pikkuiset jalat potkuttelevat tuossa vasemmalla, navan vieressä. Muksista vaan! Onneksi nää mun tenavat ovat ymmärtäneet jo hyvissä ajoin siirtyä pää alaspäin. Toki voihan vauva vielä kääntyillä, mutta uskon silti että ei tarvitse perätiloja pelätä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)