perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kokouksen laiminlyönti ja aikataulutettuja juttuja!

Ihmeellisen rauhan sitä ihminen saa, kun päättää jättää menemättä taloyhtiökokoukseen. Viisi ja puoli vuotta niissä on tullut ravattua. No, kerran en ole päässyt, mutta silloinkin ilmoitin mitä vaihtoehtoa äänestän. Tässä ajassa on oppinut jo tietämään millä kaavalla kokouksessa edetään ja että se tulee kestämään tuntikausia. Mutta nyt en enää mennyt. Mun ajatukseni on jo ihan muualla kuin tämän rivarin tulevaisuudessa. Mä en halua enää olla päättämässä asioista joiden keskellä en tule enää muutaman viikon päästä asumaan. Olkoonkin että omistan osakkeen, mutta toivon mukaan enää hyvin vähän aikaa. Olipa helpottava päätös. :)

Eiliselle ja tälle päivälle on ollut aika napakat ohjelmat. Eilen sain viettää aikaa ystäväni Hannan kanssa kissoja pesten. Ennen sitä kävimme kuitenkin Mimosan kanssa perhekerhossa ja sieltä sitten kotiin, haettiin kissat, tarjoamisia kaupasta ja ystäväni. Vaunut Juho oli vienyt jo ke iltana mummolaan (missä kissat siis pestiin). Olin myös sopinut että Iisa kävelee sinne koulun jälkeen. No, Mimosa nukahti autoon ja siitä siirrettiin sitten päiväunia viettämään vaunuihin. Tiedossa oli että Mimosa nukkuu tunnista kahteen puoleen tuntiin joten kiire oli käydä kissanpesuihin käsiksi. Kissat (Nasu ja Doris) saatiin pestyä ja föönattua 1h45min kuluessa (eli todella pikaisesti suoriuduttiin hommasta) ja kerettiin vielä juomaan kahviakin ennen kuin Iisa käveli koulusta ja Mimosa heräsi päiväunilta! Aikataulutus onnistui siis paremmin kuin hyvin ja ripaus onnea oli taas mukana! Kiitos siitä! Ihanaa omistaa tuollainen ystävä! Kissan föönauksen yhteydessä tuli juteltua taas laidasta laitaan asiat halki! <3

Täksi päiväksi olimme sopineet että ystäväni Marja, kummityttöni Senja sekä Senjan isovanhemmat tulisivat meille kyläilemään. Samalla juhlittaisiin Iisan ja Senjan syntymäpäiviä! Ohjelmassa oli siis pakolliset imuroinnit, leipomukset (persikkapiirakka sekä juustosarvet), lahjan paketoinnit ja kävimmepä tunnin verran Mimosan kanssa myös perhekahvilassakin aamupäivästä. Päätin myös että tänään haluan kirjoittaa molempiin blogeihin, sitten vieraiden lähdettyä ja kun ruoka on muhimassa! Tähän asti on aikataulu hyvin pitänyt! :) Huomenna sitten 5:30 auton nokka kohti Kuopiota ja kissanäyttelyitä! Sitten taitaa mun osalta kissanäyttelyt olla tälle vuodelle käytynä, sen verran nimittäin kävi eiliset kissanpesut selkään. Nyt tässä päivän myötä on onneksi kuitenkin tuo hermosärky hellittänyt oikeasta pakarasta! :)

Sunnuntaina olisi taas asuntonäyttöä tiedossa ja ainakin muutama katsoja on tulossa! (Mä jo niin odotan sitä elämää että kaupat on tehty ja näytöt hetkeksi näytetty!)

2 kommenttia:

  1. Minkälainen fööni sulla on noihin kissan turkkien kuivaukseen? Meillä on ihan tavis jossa säätönä lämmin ja normaali ilma. Silti musta tuntuu että Sulon turkkiin kuuluu aika pitkä aika kun vähintään tunnin föönaan, eikä turkki ole tällä hetkellä edes paksu.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on ihan tavallinen fööni käytössä. Siinä tosin kolme eri säätöä (lämmin kahdella eri voimakkuudella ja sitten normaali). Eilen tuli käytettyä tuota kuuminta vaihtoehtoa koko ajan. Mutta varmasti nopeuttaa se kun ystäväni tosiaan pystyi föönaamaan ja mä sain pitää kissaa pyyhkeen päällä sylissäni ja vaihdella sen asentoa samalla kun harjasin/kampasin. Niin ja Doriksella ei nyt tällä hetkellä ole mikään muhkein turkki, pudottanut alusvillansa jo tosi pieneksi (niin kuin siperiankissan kesäolemukseen kuuluukin). Nasu taasen on ihan muhkeassa kastraattikarvassa, mutta yllättävän nopsasti sekin kuivui. Muistan että joskus on mennyt varmaan kolmekin tuntia samaan hommaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)