torstai 19. huhtikuuta 2012

Kirpputoreilua...

Otsikosta voisi päätellä että olen jo hyvinkin päässyt käsiksi omiin kirpputorille lähteviin kamoihin. Mutta voi, niin pieleen meni! On ne siis sillä tavalla osa jo ihan laatikossa, mutta hinnoittelemattomina ja osa on mielessä, että sieltä mä ne nappaan, juuri tuolta yläkaapista sen ja sen pinon. Mutta mikä maksaa? No, se että eksyin fb-kirppiksille ja koukutuin ihan samantien. On PO.Pitusta (Polarn O.Pyret), Marimekkoa, Lindeksiä, Me&I ja vielä löytymättömiä varmaan saman verran. Eilenkin huusin yhtä ihanaa POP:in kesähattua Mimosalle, enkä saanut. Olin laittanut itselleni takarajaksi 15€ (sen kalliimmalla en lähde käytettyä hattua ostamaan, oli miten ihana tahansa...) ja sinnehän se meni... Nyyh! Jonkun toisen yhtä maanisen äidin lapsen päähän. Voiko yksi hattu kirvoittaa katkeria kyyneleitä ihmisen silmään? Siltä se ainakin hetken vaikutti! No, löysin sitten ihanan vihreän bodyn ja ruskean hatun pikkuiselle miehelle. Niistä ei tarvinnut käydä huutokilpailua, vaan olivat ihan "suoramyynnissä", jotain lohtua edes.. (Laitan kuvat, kunhan saapuvat perille!) Ja miksi mä ylipäätään noille fb-kirppareille eksyin oli se, että ajattelin myydä yhden meillä lähes käyttämättömäksi jääneen POP:in paidan siellä. Lauantaille on aikaa sitä huudella. Tällä hetkellä sitä on huudettu 16€:lla + postikulut päälle. Joo, en todellakaan myy enää mitään merkkivaatteita missään muualla kirppareilla, missä niistä kehtaisi pyytää vaan muutaman euron jos sitäkään! Seuraavaksi pitäisi ottaa kuva parista Marimekon paidasta ja pistää Marimekon fb-kirppikselle myyntiin. Kauppa se on joka kannattaa.. Niin, jollei sitten tulisi samalla sorruttua itsekin ostelemaan "kaikkea ihanaa".

Merkkivaatekirppareista innostuneena päätettiin sitten tänä aamuna Juhon kanssa että otetaan tämän kertainen äitiysavustus rahana. Mimosan (ja Iisankin) kaikki äitiyspakkauksen tavarat ja vaatteet ovat edelleen tallella ja hyväkuntoisia, niin vaikka se pakkaus niin ihana "lahjapaketti" olisikin, niin jätetään nyt se väliin. Saan sitten ostella mieluisia vaatteita pikkumiehelle tuolla 140€:lla. Saatiinpahan yksi päätös tehdyksi! :)

Edelleenkään en ole innostunut kiertelemään noita muita kirpputoreja juurikaan sen enempää kuin aikaisemmin. Mulla ei ole intoa penkoa virttyneitä vaatekasoja, etsien niistä ehkä sopivista mahdollisia pieniä reikiä tms... Saas nähdä tuleeko vuodet muuttamaan tilannetta... Siis jos kotona tulen olemaan kovinkin pitkään? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)