keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kirppistä taas :) ja rytmejä sekä Vappusuunnitelmia!

Mitäs tänne? No, vaikka mitä!
Mä olen hurahtanut fb-kirppiksiin ihan toden teolla! Ups! Vaatetta on tilattu masumiehelle sekä Mimosallekin. Nyt odotellaan bodeja, velourhaalareita ja Po.p in mekkoa saapuvaksi. Itse olen lähettänyt Meandia, Po.pia, Marimekkoa ja muutakin eteenpäin. Niin ja sitten olen löytänyt paikalliselta kirpparilta itselleni mammavaatteita, yhden paidan ja kaksi ihanaa kesämekkoa jotka eivät paina masua! Tulisi jo kesä! :) Ja nyt tekisi mieli lähteä kiertelemään muitakin kirppareita, ihmeesti sitä mieli muuttuu! Iloitsin Juhollekin näistä mun löydöistäni ja se totesi ettei taida edes kehdata kertoa minkä hintaluokan takkeja se oli katsellut itselleen. Öö.. Rouva ostelee 2 euron paidan ja puoliso 200 euron takin. Hups! :D Juhon tuntien, se tulee kuitenkin useamman vuoden käyttöön ja onhan se selvä että edustavuus on ihan hyväksi työuraa ajatellen ;) Mulle riittää nyt vähempikin. Kunhan saan olla täällä kotona!

Mimosalle on tullut nyt hetkeksi selkeä rytmi josta pidän kovasti. Herätään ylös 7:45-8:30 (riippuen lähteekö Iisa kouluun meiltä vai ei), sitten syödään aamupalat ja touhutaan jotakin, käydään pihalla ja tullaan sisälle syömään ja sitten 1-2h päiväunet vaunuissa. Niin kuin nyt, (äiti saa tietokoneilla ja juoda päiväkahvit!) sitten välipala, leikkejä ja ruoka 16-17 maissa. Sitten toiset pienet unet 30-1:30 min. ja loppu ilta taas touhuilua ennen iltapalaa ja yöpuulle menoa! Huomasin toissa päivänä että Mimosan suussa on taas uusi hammas. Alhaalla on nyt kuusi ja ylhäällä neljä hammasta. Kulmahampaat ovat vielä tulematta, mutta ehkä ne sitten seuraavaksi? (Alhaalla siis kulmahampaista seuraavat hampaat jo täysin puhjenneet!) Ei tunnu hampaiden puhkeaminen vaivaavan tyttöä juurikaan, kun niitä noin vain yhtäkkiä löytää suusta! Niin ja sitten Mimosa on parina yönä käynyt nukkumaan ilman tissiä! Naurahtanut vain kun tarjosin rintaa, ja nukahti sitten sänkymme jalkopäähän! (Kyllä se sitten jossain välissä yötä taas maistuu, mutta aika vähiin on jo käynyt meidän tissittelyt! Ehkä hyvinkin yksivuotiaana sitten lopetellaan ihan kokonaan!)

Vappukin on pian täällä! Laitoin tänään simat valmistumaan. Meille tulee viikonloppuna Juhon kaveri tyttökaverinsa kanssa Virosta. Tämä kaveri on alunperin Saksasta, mutta ollut jo pidemmän aikaa Virossa opiskelemassa/työskentelemässä. Toivottavasti englanti kääntyy jotenkin suussa pitkästä aikaa? Suunnitelmissa ei mitään kovin ihmeellistä. Simaa ja munkkia, vappupalloja sekä serpentiiniä, kahvittelua paikallisessa Miekankosken kahvilassa kenties, saunomista mummolan rantasaunalla (jos vaan onnistuu!), ja ihan tätä meidän perheen arkea kaikkien lapsien ja kissojen/kissanpentujen kanssa. Siinähän sitä on varmasti ihan riittävästi hulinaa... ;D Toivottavasti vappuna aurinko paistaa ja on lämmintä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)