perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pitkäperjantain pitkät tunnit.

Saas nähdä tuleeko tästä kirjoituksesta nyt mitään, kun kissa on vieressä synnytyslaatikossa ja minä pidän sille seuraa ja seuraan muutenkin tilanteen etenemistä. Mä jo odotin että meille olisi jo eilen pennut syntyneet, mutta tässä ollaan edelleen. Tosin Bestis viihtyy nyt tuossa laatikossa ja kehrää siellä itseään välillä pesten, niin kunhan vaan olen tässä vieressä. Heti jos jättää kissan yksin tänne huoneeseen, alkaa maukumaan ja muuttuu rauhattomaksi. Toivotaan että kuitenkin kaikki menee hyvin. Ikävä olisi alkaa soittelemaan näin pääsiäisen aikoihin eläinlääkärille, vaikka kuinka päivystys jossain päin maakuntaa olisikin.

Yöt ovat lähestyvästä synnytyksestä johtuen olleet melko katkonaisia. Bestis liikuskelee täällä makkarissa joka paikassa.. Odotan niin pentujen syntymää, sen jälkeen emokin rauhoittuisi (toivottavasti) huolehtimaan pikkusista!

Mimosa on iltapäiväunilla pihalla ja Juho kävi pakertamassa graduaan. Iisa lähti tänään isälleen pääsiäisen ja synttäreiden viettoon. Masumies potkiskelee parasta aikaa. Pikkumiehen liikkeet ovat alkaneet viime päivinä tuntua enemmän ja isompina kuin aikaisemmin. Välillä onkin melkoista meuhkaamista. Tosin välillä on hetkiä etten edes muista koko masupoikaa! Pian Juho tulee onneksi kotiin. Sillä mulla on vähän sellainen tunne että kohta voisi jotakin alkaa tapahtumaan. Bestis on nimittäin nuollut nyt alapäätään jo pidemmän aikaa.. Voi toivottavasti se on merkki pentujen syntymästä, edes tänään.

Omat raskauteni ovat menneet yli lasketun ajan. Iisa syntyi 8 vrk ja Mimosa 5 vrk "myöhässä"! :) Joten enpä odota tämänkään pikkuisen syntyvän ainakaan ennen laskettua aikaa, vaan ehkä jopa siellä elokuussa. Masuvauvan kohdalla tuntuu että nämä viikot vain juoksevat eteenpäin. Nyt jo 24 raskausviikkoa takanapäin! Voi, kun osaisi suhtautua tähän kissankin synnytykseen yhtä rauhallisin mielin, mutta kun ei. Mä en jaksa valvoa kovinkaan montaa yötä enää syntymättömien pentujen vuoksi, joten nyt edistystä, pliis!

Nyt se kissakin taas rauhoittui kehräämään tuonne laatikkoon. Onneksi Juho on nyt kotona ja Mimosa viihtyy hyvin se seurassa. No mutta toivottavasti saan jo ensi kerralla kertoa että meillä on kissanpentuja! Niitä odotellessa lähden nyt iltapalalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)