sunnuntai 11. elokuuta 2013

Aatos-leijonan yksivuotisjuhlat ..♥

Aatos ja lahjaksi saama sammakkopipo sekä aterimet :)

"Päivänsankarina
hurmaan ja veikistelen,
taaperran ja keikistelen,
sanoja tapailen,
äitiä huhuilen.
Menen piiloon ja kurkistan, 
koko juhlapäivän touhuan.
Illalla vasta väsähdän.
Päkälampaan kanssa uneen nukahdan.
Äidin kuulen sanovan;
nuku hyvin kulta,
aamulla saan taas hymyn sulta."


Vietimme lauantaina ihanaakin ihanamman Aatoksemme yksivuotissynttäreitä. ♥
Vieraiksi olimme kutsuneet kummit, sukulaiset, ystävät ja naapurin mummonkin. :) Parikymmentä henkeä oli tänään paikalla (oma perhe mukaan lukien), mukavasti kerkesi seurustelemaan kaikkien kanssa päivän aikana. Huomenna sitten jatketaan vielä aamupäivästä pirskeitä ja varmaan jokunen juhlavieras saapuu senkin jälkeen viikolla tms.. :) Me olimme ostaneet Aatokselle lahjaksi leijona-repun, lisäksi hän sai Plaston mopon mammalta (isilläkin kuulema ollut aikoinaan samanlainen), ihanat eläinaterimet, muumi-kupin ja sammakkopipon, muumi-aterimet, norsupehmon, pöksyt, leikkikameran :) sekä rahaa. Oikein mukavia lahjoja siis!

Juhlasankari nukkui ennen juhlia vain tunnin päikkärit ja niiden voimalla mentiin. Hieman iltaa kohden alkoi väsyttämään ja pienet unet tarvittiin, jotta päivä saatiin sujumaan mukavasti loppuun asti. Aatos maistoi kakkuakin, aika herkullista taisi olla. ;) 

Mulle meinasi iskeä masis, kun tajusin eilen, etten ole ostanut Aatokselle mitään spesiaalimpia synttärivaatteita! :O Tytöt on niin helppo pukea mekkoon ja juhlavaate on sillä selvä. Aamulla sitten aloin kaivamaan kaapinkätköjä ja löysinpä sieltä kuitenkin tämän punaisen leijonahaalarin. Joskus kirpparilta sen 4 eurolla olen ostanut. Heti tuli mieleen, että nyt on ongelma ratkaistu! Just paras juhla-asu Aatokselle ekaan syntymäpäiväjuhlaan! ♥ 


Juhlapöydästä löytyi täytekakkua, Vuokko Väyrysen valkosuklaakakkua, kierrepullia, mansikkajäädykettä, marenkeja, juustosarvia.. Nämä kaikki olin leiponut ihan itse! Lisäksi oli karneval keksejä, koska niitä vaan täytyy olla synttäreillä! :) Huomaan kehittyväni jatkuvasti juhlien laittamisessa, jokunen vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan että saisin leivottua kaiken maailman herkkuja ennen juhlia.. Riittävän monet juhlat kun on vuodessa, niin pakollista kehitystä ja paineensietokykyä tullee näköjään siinä samalla! Olen jopa oppinut jo hieman pitämäänkin juhlien laitoista! :D Kiitos toki miehelleni, että saan leipoa rauhassa ja hän huolehtii sillä aikaa lasten kanssa touhuamisesta.

Seuraavat synttärit olisi sitten kuukauden päästä, mutta taitavat mennä aika pienellä mittakaavalla. (Omat synttärit siis!)

2 kommenttia:

 1. Onnea suloiselle pojalle <3 Tuo haalari on niin hieno!
  Aivan mahtava tuo kynttilän puhallus kuva, voisi luulla että se on otettu 70-luvulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :)

   Back to the 70's! :D No, mutta mähän olen jopa syntynyt sillä luvulla! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)