maanantai 26. elokuuta 2013

Elämää elämää, elämää elämää on tämäkin...


Karhunsammal-matto ♥

Viime viikolla meillä kävi melkoisen paljon vieraita ja tämäkään päivä ei tee poikkeusta. 
Viime viikolla meillä kävi ystäväni Marja kahden pienen tytön kanssa. Toisena päivänä Aatoksen vauvaryhmästä Marjaana tyttärensä kanssa, sitten Satu serkku tyttöineen ja sunnuntaina vielä serkkutyttö Laura Hollolasta oli meidän kanssa retkeilemässä ja vielä iltasella täti miehensä kanssa tuli Aatoksen synttärikahveja juomaan! Tänään saamme vieraaksemme ystäväni Hannan. Ihanaa oli tavata paljon ihmisiä, rakkaita sellaisia. 

Näiden lisäksi tein muutamat nettikirppiskaupat, ostimme mm. Aatokselle ja Mimosalle kerrossängyt ja pari lapiota talveksi! :) Sekä näiden lisäksi kauppa kävi myös tästä talosta ulospäinkin! Jeah! ;) Hyvä olla joskus saamapuolella tässä jatkuvassa osto- ja myyntiliikenteessä... Lisäksi viime viikkoon mahtui myös niitä hyvin ikäviäkin uutisia, joista toisesta odottaa hautajaiset parin viikon päästä. :(

Me olemme olleet Juhon kanssa kolme vuotta yhdessä ja meidän matkan varrella nämä ovat jo viidennet hautajaiset lähisuvuista. Jollen nyt paljon valehtele niin kaikki alle 65 vuotiaita sukulaisia... Oman äidin kuoleman myötä olen käynyt ja varmasti käyn vielä jonkin aikaa ikään ja kuolemaan liittyvää kriiseilyä. Äidin kuoleman myötä on todellakin kirkastunut, ettei elämä ole vain yhtä nuoruutta ja että se ei jatku ikuisesti. Jokainen ihminen menee oman elämänkaarensa lapsuudesta nuoruuden kautta aikuisuuteen ja siitä vanhuuteen. Siis jos Luoja suo ja onni on myötä. Oma hengissä säilyminen on askarruttanut sen verran paljon, että esimerkiksi sain aikaiseksi käydä poistattamassa pari minua jo vuosia vaivannutta luomea. Toinen oli musta luomi päänahassa ja toinen kainaloon ilmestynyt patti Mimosan raskauden jälkeen. Onneksi tuloksissa selvisi, että olivat hyvälaatuisia molemmat ja elämä jatkuu nyt ilman niitä ja jokseenkin helpottuneena etteivät ainakaan ne minulta henkeä vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)