tiistai 27. elokuuta 2013

Nuotioniemen laavulla...


Käytiin sunnuntaina pienellä retkellä Nuotioniemen laavulla. Paistettiin makkarat, nakit sekä nuotiobanaanit. Kahvit oli matkassa termospullossa ja pillimehua lisäksi. Tulihan taas mahat täyteen! :) Mukana oli tällä kertaa Laura-serkku. Aurinko paistoi lämpöisästi ja Aatos koetti jalalla vielä vettäkin... Mimosa haaveili uimisesta, mutta passattiin tällä kertaa. :)


Aatos kantorinkassa. Viihtyy siellä paremmin kuin manducassa. Mimosa onneksi sitten viihtyy vielä manducassakin, vaikka mieluiten hän taitaisi vain kävellä jos suinkin maasto antaa myöten! :)


Mimosa kiipesi tämän mäen ylös lähes omatoimisesti, vähän välillä äiti antoi kainaloista nousuapua, mutta muuten neiti sinnitteli mäen omin voimin ylös! :)

2 kommenttia:

 1. Ihana retki ollut teillä! Ja tuo kantorinkka näyttää kätsyltä... heh.. mietinkin kun suunnitteilla olisi repovedelle retki tässä syksyllä, niin jos kuljetan tyttöä selkäpuolella manducassa niin mihin laitan repun (eteen? :D). Tai sitten täytyy vaan tyytyä kuljettamaan etupuolella mmutta varmasti tykkäisi katsella eteenpäin paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo kantorinkka on tosi kätevä. Siinä on myös reppu, jonne saa laitettua eväät tms. tarpeelliset. Toki kysyy sitten myös sitä kantovoimaa ;) joten Juhohan sitä on saanut sitten selässään pitää reissuissa.

   Toinen vaihtoehto on kantaa mukanaan jotain kassia, minne laitaa eväät... Mut ehkä helpompi kuitenkin repussa ja manduca edessäpäin sitten, jos vaan Ava viihtyy niin päin siinä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)